13 / 05 / 2024

2014 Bayram trafiği

2014 Bayram trafiği

Bayram trafiği genelgesi yayımlandı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kurban Bayramı tatili boyunca alınacak trafik tedbirlerine ilişkin genelge yayımladı. Bayramda tüm polisler ceza yazabilecek. Sivil ihbarlı denetimler yapılacak.

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri için kaç gün kaldı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri hemen bakın...

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca emekli tarafından dört gözle beklenen bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte merakla beklenen 2024 yılı emekli ikramiyeleri ile ilgili detaylar...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği haber geldi! İşte bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih

2023 senesi ile beraber güncellenen emekli bayram ikramiyeleri için merakla beklenen tarih verildi..  Bayram ikramiyesine gelen zam ile beraber yatırılacağı tarih açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş emekli bayram ikramiyelerine has ayrıntıları paylaştı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine karşılıksız 2000 TL ödeme yapılacak. Devlet bayram harçlığı verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ödeme için onay verdi.   İşte ödeminin tüm detayları...

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Çok önemli gelişme! Emekliye yapılan zammın ardından bu kez de bayram ikramiyeleri için açıklama geldi!

Emeklilere dün yapılan yüzde 25’lik artışın ardından umduğunu bulamayan emekliler, bugün de ilave gelen yüzde 5’lik zamla sevinirken, hükümete bir çağrı da, bayram ikramiyeleri için çağrı yapıldı.

Demir fiyatlarında büyük indirim! Müteahhitler bayram etti! İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları...

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektöründe kasırga etkisi yarattı. Zamların ardı arkası kesilmezken bir hafta içerisinde demir fiyatlarına peş peşe üç indirim geldi. Müteahhitler, inşaat demirine gelen indirim karşısında bayram etti. İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları..

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Kanal İstanbul inşaatı trafiği etkileyecek mi?

İstanbul'da 3. köprü ve yeni havaalanı yapımında, binlerce hafriyat kamyonu yollara çıkmış, pek çok kazaya karışmıştı. Yol Güvenliği Uzmanı Dr. Suat Sarı, "10 bin hafriyat kamyonu İstanbul trafiğinde terör estirecek" dedi...

Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı!

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı. 5 Eylül'e kadar devam edecek olan yüzde 15+yüzde 5’lik bu kampanya yüksek yatırım değeriyle oldukça avantajlı bir imkan yaratıyor.

2014 Bayram trafiği Haberi

2014 Bayram trafiği

Bayram tatillerinde trafik yoğunluğunun arttığı, buna bağlı olarak da üzücü trafik kazalarının meydana geldiği belirtilen genelgede, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla trafikte alınacak ilave tedbirlere yer verildi. 


Son zamanlarda şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin karıştığı kazaların arttığı belirtilen genelgede, yolcu otobüslerinin denetimine ağırlık verilmesi istendi.


Genelgeye göre, trafik hizmetlerinde görevli tüm personelin izni iptal edilecek, ihtiyaç duyulması halinde genel hizmet personelinden de trafik hizmetlerinde yararlanılacak. 


Trafik şubelerinde büro hizmetlerinde görevli personel, trafiğin denetimiyle görevli ekiplere takviye olarak görevlendirilecek, ekip sayısı arttırılarak önemli kavşak, geçit ve güzergahlarda sabit ekipler konuşlandırılacak.


Görevliler, kılık ve kıyafetleri ile ekip araçlarının temiz ve bakımlı olmasına özen gösterecek, sürücülere hitap edilirken saygılı olunacak.


Tüm polisler ceza yazabilecek


Trafik polislerinin yanı sıra genel hizmet polisleri, trafikte kural ihlallerine...