01 / 05 / 2024

2014 teknoloji fuarları

2014 teknoloji fuarları

Türkiye'nin yüksek teknoloji fuarı Ankara'da tanıtıldı. Türkiye yüksek teknolojisinin dünyaya tanıtımında önemli bir adım oluşturan High-Tech Port resepsiyonuna 20’ye yakın ülkenin büyükelçileri ve diplomatlar katıldı.

CNR, 2014'te yüzde 70 büyüdü!

CNR Holding'in organize ettiği fuarların, Türkiye'nin ihracat hedefine katkıda bulunduğunu belirten CNR Holding CEO 'su Cem Şenel, 2014 yılında yeni fuarlarla yeni pazarlara açıldıklarını söyledi.

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Ekonova Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi'ne katılıyor!

Ekonova, 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek “Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi”ne katılıyor.Etkinlik 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek.

Güneş enerjisi konferansı SOLARTR 2014 İzmir'de başladı!

Güneş enerjisi kullanımında yenilikçi teknoloji ve uygulamaları konu alan "SOLARTR 2014" konferansı İzmir'de başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Usta konuyu değerlendirdi.

Nurus yeni ve yenilenen tasarımlarını Orgatec 2014 Fuarı’nda ilk kez tanıttı!

Konforu ergonomi, sağlık ve motivasyon felsefesi ile birleştiren Nurus, yeni ve yenilenen tasarımlarını dünyanın en prestijli uluslararası ofis yönetim ve tasarım fuarlarından biri olan Orgatec 2014’te ilk kez tanıttı.

Tekfen Emlak Geliştirme, yeni proje için Cityscape Global 2014’de ön talep topladı!

Tekfen Emlak Geliştirme, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan ve Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2014’de yeni projesini tanıtırken, bu proje için ön talep toplamaya da başladı...

Maktek Avrasya 2014'te!

Tayvan’ın dünya lideri takım tezgahları markaları, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14-19 Ekim’de düzenlenen MAKTEK Avrsaya 2014 fuarında son teknoloji ile üretilen yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Torunlar son dakikada Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı listesinden çıktı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Cityscape 2014 Gayrimenkul Fuarı'na bu yıl Türk firmaları adeta çıkarma yaptı. Torunlar son dakikada fuar listesinden çıktı...

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'ne yeni bölüm binası yapılacak!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'ne Elektrik Elektronik Mühendisliği bölüm binası 9 Ekim 2014 tarihinde saat 10.30 'da ihale sonrasında inşaatı yapılacak. İş 720 günde tamamlanacak.

CeBIT Bilişim Eurasia 2014’te göz kamaştırdı!

Tayvan üretimli ileri teknoloji firmaları en yeni ürünlerini, Dünya’nın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) şirketlerinin bir araya geldiği CeBIT Bilişim Eurasia 2014’te tanıttı...

Teknokent kanunu 2014!

4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu, Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin kuruluşunu, işleyişini, yönetim ve denetimini ve bunlarla ilgili kişi ve kuruluşların görev, yetki ve sorumluluklarını kapsıyor. İşte teknokent kanunu 2014..

Teknoloji geliştirme bölgeleri uygulama yönetmeliği!

Teknoloji geliştirme bölgeleri uygulama yönetmeliği 12 Mart 2014 tarihinde 28939 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanununun uygulanmasına ilişkin diğer usul ve esasları düzenliyor...

Mapic 2014 Cannes Fuarı hakkında herşey!

Mapic 2014 hangi tarihlerde düzenlenecek? Mapic 2014, kaç firmayı buluşturacak? Mapic fuarlarının Türk ekonomisine katkısı ne oldu? Öncek Mapic fuarlarından ödülle dönen Türk firmaları hangileri oldu? Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer cevaplıyor...

2014 teknoloji fuarları Haberi

2014 teknoloji fuarları

MÜSİAD’ın geleneksel olarak düzenlediği iki büyük organizasyonu olan MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve Uluslararası İş Forumu 1993 yılından günümüze büyüyerek ve yeni projeler üreterek bu günlere geldi. Kurulduğu ilk günden itibaren Türkiye’nin önüne vizyon açacak projeleri koyan MÜSİAD, yıllarca mottosu olan “yüksek ahlak, yüksek teknoloji” temelinde Türkiye’nin önünde bir iddia ve bu iddiaya bağlı olarak hazırlamış olduğu High-Tech Port ile yola çıkıyor. 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek olan High-Tech Port Projesi, Türkiye’nin ileri teknoloji üreten firmalarını ve hedef pazarları bir araya getiriyor.


MÜSİAD Genel Başkanı Nail OLPAK yaptığı konuşmada “Bu yıl 26-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenleyeceğimiz 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve yine onunla birlikte küresel finans sistemine bakış...