28 / 04 / 2024

2014 Türk çelik sektörü

2014 Türk çelik sektörü

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ticaret Bakanlığı tarafından ülkemiz ve Meksika menşeli nervürlü inşaat çeliği ithalatına karşı açılan anti-damping ve telafi edici vergi soruşturması Türk çelik sektörünün zaferi ile sonuçlandı.

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K 3300 Mini Telve Türk Kahve Makinesi fiyatı ne kadar, en uygun nerede? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Türk kahvesi geleneğini yenilikçi bir anlayışla mutfaklara taşıyan Arçelik K 3300 Mini Telve, kısa sürede tadı köpüğü yerinde bir lezzet sunar. Peki, Arçelik K 3300 Mini Telve kaç fincan? Siyah Mini Telve kaç TL? İşte detaylar...

Kahve severler müjde! Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi indirime girdi! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi 3 kişilik kahve pişirme kapasitesiyle işlev görüyor. Peki Arçelik Türk kahve makinesi indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar.

Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimde! İşte Arçelik 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirimli ürün arayışında olanlar Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W Bakır İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi nerede ne kadara satılıyor? 

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler ve misafiri hiç eksik olmayanlar Arçelik, 6 fincanlık kapasiteye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Arçelik kahve makinesi özellikleri neler? İşte Telve Türk kahve makinesi 18 Şubat 2023 fiyat listesi.

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi 4.299 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Dünyanın lider markası Arçelik tasarım ödüllü ileri teknolojiye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 6 fincanlık kapasiteye sahip kahve makinesi fiyatıyla da yüzünüzü güldürüyor. Peki bu tasarım ödüllü ürünü en ucuza nerden alabilirsiniz? Sizler için araştırdık. İşte telve

Arçelik kapsüllü Türk kahvesi makineleri ne kadar? Arçelik 2 Eylül 2022 listesi

Bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirmek için tek ihtiyacınız Arçelik Türk kahvesi makineleri! Peki Arçelik türk kahvesi makineleri ne kadar? Arçelik 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arçelik Türk kahvesi makinelerinde 350 TL'ye varan indirimler! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik Türk kahvesi makinelerinde Nisan ayına özel fırsatlar başladı. Arçelik Türk kahvesi makinelerinde 350 TL'ye varan indirimler yapıldı. İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türk demir-çelik endüstrisinde Yeşil Mutabakat dönüşümü 2025'e kadar yapılmalı!

Türk Demir Çelik Sanayisi AB Yeşil Mutabakatı'ndan en çok etkilenecek sektörlerden biri olacak. Bu nedenle sektörde Yeşil Mutabakat dönüşümünün 2025'e kadar tamamlanması gerektiği ifade ediliyor.

Türk çelik sektöründe ihracat ivmelendi!

Hızlı aksiyon alma kabiliyetiyle Türk çelik sektörü, Çin’in çekilmesiyle meydana gelen ihracat fırsatını en iyi şekilde değerlendirebildi ve Uzak Doğu ve Güneydoğu Asya pazarlarını tekrar kazandı.

Türk çelik sektörü hareketleniyor!

Türk çelik sektörü temsilcileri sektöre ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çin’in çelik ürün ihracatında vergi yardımını bitirmesi, Türk çelik sektörünü nasıl etkileyecek?

Türk şirketler Avrupa'da çelik fabrikası topluyor!

Türkiye, küresel ham çelik üretiminde geçen sene yüzde 6 oranında büyüyerek 35.8 milyon tonluk üretim yaptı. Çelik sektöründe faaliyet gösteren Türk firmaları, yerli yatırımlarını hızlandırırken bir taraftan da yurt dışında yeni yatırımlarını hayata geçiriyor.

2014 Türk çelik sektörü Haberi

2014 Türk çelik sektörü

ABD’nin inşaat çeliği ithalatına karşı başlattığı telafi edici vergi soruşturmasının ön kararı 19 Şubat 2014 tarihinde açıklanmış ve örneklemeye konu olan firmalar için sübvansiyon oranları yüzde 0 bulunmuştu. Anti-damping soruşturması için ise ön karar 18 Nisan 2014 tarihinde imzalanmış ve Türk şirketlerinden birisi için yüzde 0 damping marjı bulunurken diğeri için ise yüzde 2,64 oranında düşük bir marj tespit edilmişti.

9 Eylül 2014 tarihinde bahsi geçen soruşturmalara yönelik nihai karar açıklandı. Buna göre anti-damping oranları  soruşturmaya konu Türk firmaları için ve dolayısıyla da tüm Türk firmaları için yüzde 0 olarak belirlendi. Telafi edici vergi soruşturmasında ise oran soruşturmaya konu iki Türk firmasından biri için yüzde 1,25, diğer için ise yüzde 0 olarak belirlendi.  Bu doğrultuda diğer Türk firmaları için de...