06 / 05 / 2024

2015 akıllı depo

2015 akıllı depo

Akıllı raf sistemleri ile Türkiye’de ve dünyada önemli bir marka haline gelen Temesist Raf, Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli tam otomatik, tamamen insansız çalışan akıllı deposunu 2015 yılında üretmeye hazırlanıyor.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği 17 Eylül'de!

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 14-15 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği 14-15 Mayıs 2015 tarihinlerinde,Bursa'da Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde Akıllı Belediyecilik Zirvesi düzenliyor.

Revo Capital’in Cosa Akıllı Kombi Kiti yüzde 30'a varan tasarruf sağlıyor!

Doğalgaz tüketiminde yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan yeni nesil akıllı kablosuz oda termostatı Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni geliştiren, üreten ve pazarlayan Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri, 23 Şubat 2015 tarihinde Revo Capital ile yatırım sözleşmesini i

Akıllı Şehirler Çalıştayı gerçekleştirildi!

Başkent Ankara'nın geleceğine ufuk çizmek ve Araştırma - Geliştirme (AR-GE) faaliyetlerinin geliştirilmesi hedefiyle “Akıllı Şehirler Çalıştayı” 05 Şubat 2015 tarihinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirildi.

Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta!

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri 2015 yılı boyunca ayda bir kez “Akıllı Ev Sistemleri” üzerine eğitimler düzenleme kararı aldı. Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta başlıyor.

Türkiye’nin ilk akıllı deposu için geri sayım başladı!

Akıllı raf sistemleri ile Türkiye’de ve dünyada önemli bir marka haline gelen Temesist Raf, Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli tam otomatik, tamamen insansız çalışan akıllı deposunu 2015 yılında üretmeye hazırlanıyor.

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı 29-30 Nisan 2015'te!

"Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı"nın dünyada giderek artan enerji talebinin daha rasyonel kullanılmasına akıllı sayaç politik ve stratejileri ile akıllı binalar ile otomasyon sistemlerine büyük katkı sağlanacağı düşünülüyor.

Akıllı ampul EmberLight 2015'te evlerde!

Giderek daha fazla önem kazanan akıllı ev teknolojilerine Emberlight isimli yeni bir üye daha katılıyor. Son zamanlarda akıllı ev teknolojileri artık daha fazla karşımıza çıkıyor.

Future Park projesi akıllı otomasyon sistemleriyle donatıldı! 2015 Teslim!

İsmini İngilizce 'gelecek' anlamına gelen 'Future'dan alan Hiper Gayrimenkul'ün projesi, akıllı ev sistemleriyle donatılıyor. Projeyle, 'Kombi açık mı?' derdi bitiyor. Future Park projesinde teslimler 2015'in sonunda gerçekleşecek...

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

2015 akıllı depo Haberi

2015 akıllı depo

Depo ve raf sistemleri konusunda 1986’dan beri faaliyet gösteren Temesist Raf, Ar-Ge çalışmalarına hızla devam ediyor. Şirket 2013 yılından bu yana üzerinde çalıştığı insansız çalışan tam otomatik depo sistemleri projesinde sona yaklaştı. Projenin son aşamasına gelen Temesist Raf, Türkiye’nin ilk tam otomatik, insansız çalışan akıllı deposunu 2015 yılında Bilecik fabrikasında üretmeye başlayacak.

Ar-Ge yatırımlarının karşılığını almaya başladıklarına değinen Temesist Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül, akıllı depo projesinin temelini 2013 yılında mekik robot üretimi ile attıklarını belirterek, 2015 yılında tamamı yerli sermaye ve Türk mühendisleri tarafından tasarlanan, tam otomatik depoları Türkiye’de üretebilen ve dünyaya satabilen ilk firma olacaklarını söyledi.

-30 DERECEDE ÇALIŞABİLİYOR

Sistem için 2014 yılında 2 milyon liralık yeni makina ve inşaat yatırımları yaptıklarını belirten İbrahim Gül sistem hakkında şunları söyledi:...