06 / 05 / 2024

2015 AVM projeleri

2015 AVM projeleri

Hulusi Belgü, “Daha kaç AVM’ye yer var?” başlıklı konuşmasında, Türkiye genelinde 337 alışveriş merkezi bulunduğunu, buna 2014-2015 yıllarını kapsayan dönem için planlanmış 95 projenin daha ekleneceğini söyledi.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Arsa fiyatları her yıl yüzde 20 artıyor!

Gelişen bölgelerde hızlanan konut ve AVM projeleri, arsa fiyatlarında yükselişe neden oldu. Arsa almanın en iyi yatırım olduğu belirtiliyor.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Mehmet Ünlübaş: AVM projeleri esnafı bitirecek!

Manisa Bakkallar Odası Başkanı Ünlübaş, Büyükşehir'in yapacağı AVM projelerinin esnafı bitireceğini söyledi Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhan Hotel'in yanına ve Adliye Sarayı'nın karşısına iki tane AVM yapacak.

Korupark AVM 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yaptığı açıklamada Korupark AVM 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Torium AVM'nin 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar, şirket portföyünde yer alan Torium AVM 2015 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin 40.maddesi uyarınca yayınladı.

Mall Of İstanbul AVM'nin 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Alış Veriş Merkezi'nin 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mall of İstanbul AVM 2015 sonu değerleme raporu..

Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı.

Pera GYO 2015 Sümerpark Avm değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre 2015 Sümerpark Avm ve ofis projesi değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Pendorya AVM 2015 değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada TSKB Pendorya Alışveriş Merkezi'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı. İşte Pendorya AVM 2015 değerleme raporu...

Kentsel dönüşüm projeleri AVM artış hızını tetikleyecek!

Yatırımcılar, harcama potansiyeli yüksek orta ve üst gelir grubunun yoğunlaştığı bölgelere AVM açacak. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleri AVM yatırımlarını da hızlandırdı

2015 AVM projeleri Haberi

2015 AVM projeleri

Perakende Günleri’ne ana sponsor olarak destek veren Multi Turkey’nin Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, “Daha kaç AVM’ye yer var?” başlıklı konuşmasında, Türkiye genelinde 337 alışveriş merkezi bulunduğunu, buna 2014-2015 yıllarını kapsayan dönem için planlanmış ya da inşaat aşamasında 95 projenin daha ekleneceğini söyledi.


Türkiye’de Avrupa ile kıyaslandığında AVM sektöründe hala gidilecek uzun bir yol olduğunu vurgulayan Belgü, “Sektörümüz durmuyor, ilerliyor. Ülkemizdeki AVM sayısının 2016 yılında 400’ü bulacağını öngörüyoruz” dedi.



Türkiye genelinde 11 Forum Alışveriş Merkezi’nin yanı sıra bu yıl içinde şirket bünyesine katılan Gordion, Erzurum AVM ve Magnesia alışveriş merkezleriyle birlikte 14’ü aktif, 3’ü geliştirme aşamasındaki projeyle Türkiye’nin en büyük perakende platformu olan Multi Turkey, Perakende Günleri’ne katıldı.


Türkiye’nin en önemli perakende buluşmalarından biri olan Perakende Günleri’ne ana sponsor olarak destek veren...