02 / 05 / 2024

2015 Elektrik dağıtım sektörü

2015 Elektrik dağıtım sektörü

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Aktif Bank’tan elektrik dağıtım sektörüne özel kira sertifikası!

Aktif Bank, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ adına oluşturduğu program çerçevesinde 135 milyon liralık kira sertifikası ihracı yaptı.

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı alıyor!

Zorlu Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın almak için görüşmeler yaptığını açıkladı

Metal GYO 2015 Yılı Kar Payı Dağıtım Önerisi kurulca onayladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 01.06.2016 tarihli kar payı dağıtımı yapılmaması yönünde almış olduğu kararlarını kurul toplantısında onaylandığını bildirmiştir.

Elektrik dağıtımındaki kayıp ve kaçak oranları meclis gündeminde!

Elektrik dağıtımındaki kayıp ve kaçak oranları mecliste konu oldu. Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. Karadeniz sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a sordu..

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, yönetim kurulu kararı gereği 2015 yılı olağan genel kuruluna sunulacak kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Torunlar GYO 2015 yılı kar payı dağıtım teklifini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada 2015 yılı kar payı dağıtım teklifini yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şirket Yönetim Kurulu'nun 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi hakkında bilgilerini ve raporunu yayınladı.

Nurol GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı dönemine ait mali tablolarda kar açıklanmadığından, kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin önerinin genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi.

Ata GYO 2015 Kar Payı Dağıtım Tablosu'nu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılına ilişkin Kar Payı Dağıtım Tablosu'nu Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Özak GYO 2015 kar payı dağıtımını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Özak GYO 2015 kar payı dağıtımını yayınladı.

Tekfen Holding 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Tekfen Holding A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tekfen Holding 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Sinpaş GYO 2015 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Sinpaş GYO 2015 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

2015 Elektrik dağıtım sektörü Haberi

2015 Elektrik dağıtım sektörü

Aksa Enerji Genel Müdürü Cüneyt Uygun, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu ve Global Enerji Derneğince Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yaptığı konuşmada, elektrik dağıtım sektörüne ilişkin değerlendirmede bulundu.


“Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz" diyen Uygun. sektörün iyi bir noktada olduğunu ancak artan müşteri talebinin problemlere yol açtığını söyledi.


Uygun, sektörde alt yapı ve internet teknolojileri alanında sıkıntılar bulunduğunu ifade ederek, müşteriye en hızlı ve kaliteli hizmeti sunan şirketlerin sektöre liderlik edeceğini belirtti.


Limak Enerji Üst Düzey Yöneticisi Birol Ergüven de Türkiye'deki elektrik üretiminin yeterli olmadığını söyledi. Ergüven, "Problemlerimiz giderilebilir, 2016'da yeni bir fiyatlanma sürecine giriyoruz. Bu süreçte müşteri sektörün kazananı olmalı....