30 / 04 / 2024

2015 Gün inşaat projeleri

2015 Gün inşaat projeleri

İstanbul Göktürk'de projeler hayata geçiren Gün inşaat, Göktürk'de yapımını sürdürdüğü Kemercity 4 projesinin 2 ay içerisinde bitirip, anahtarları sahiplerine teslim edecek.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

İstanbul'daki metro hatlarının inşaatı borçlanma tekliflerine onay verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı durdurulan metro hatlarının inşaatı için hazırladı dış borçlanma teklifi komisyonda gündeme alınmadı. 

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Yusufeli Barajı'nın inşaatında sona gelindi! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. Projenin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

Yerli otomobil fabrikasının inşaatı 12 ayda bitecek!

TOGG’un sosyal medya hesabından fabrikanın inşaatında gelinen son nokta dron ile görüntülendi. Yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında da 5 bin kişinin çalışacağı belirtildi. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

2015 Gün inşaat projeleri Haberi

2015 Gün inşaat projeleri

Göktürk'de Kemer City markası ile konut projeleri hayata geçiren Gün İnşaat sektöründe 20. yılını geride bırakmış bir kurum. Göktürk' de butik projeler hayata geçirerek markasını İstanbul genelinde bilenen bir kurum haline gelen Gün İnşaat Kemerburgaz'da da proje başlama hazırlıklarını devam ettiriyor. Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Yüksel Günver ile projelerini ve yapılan yatırımlarla değeri her geçen gün artan Göktriık' ü konuştuk. Yüksel Bey, Göktürk'e yatırım yapan ilk isimlerdensiniz. Şuan Göktürk nasıl bir yer oldu sizce? Göktürk bizim ilk projemizi gerçekleştirdiğimiz dönemlerde birkaç projenin olduğu bir yerleşim yeri idi. Zaman içerisinde ciddi yatırımların ve projelerin gerçekleştiği, alt yapısı sağlam planlı bir semt haline geldi. Nüfus olarak artan ve buna paralel olarak ulusal ve uluslararası birçok markanın şubesini,...