28 / 04 / 2024

2015 Sky Blue İstanbul

2015 Sky Blue İstanbul

Toplamda 87 adet dairenin satışa sunulduğu projede Royal Grup imzası bulunuyor. Sky Blue İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Sky Blue İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 6 indirim fırsatı!

Royal Group tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. İstanbul Kartal'da yükselen Sky Blue İstanbul'da toplamda 87 adet daire bulunuyor.

Sky Blue İstanbul'da 690 bin TL'ye 2+1!

Lokasyon olarak İstanbul Kartal'da inşa edilen projede toplamda 87 adet daire bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Royal Group Sky Blue İstanbul'da son daireler satışta!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede toplamda 87 daire bulunuyor. Sky Blue İstanbul projesi konum olarak İstanbul Kartal'da inşa ediliyor.

Sky Blue İstanbul'da 375 bin TL'ye 1+1 daireler!

Fiyatların 375 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimlerin 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplamda 87 konuttan meydana gelen proje konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Sky Blue İstanbul’da avantajlı fiyat seçenekleriyle son 20 daire!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Sky Blue İstanbul’da son 20 daire avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky İstanbul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Fouad Elsayed Abdelrahım Eldawy tarafından kuruldu. 

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Royal Group da kentsel dönüşümde!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Proje 24 ayda tamamlanacak.

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

2015 Blue Day finalinde gayrimenkulün yıldızları bir araya geldi!

Gayrimenkulün Mavi Yıldızları 2015 Blue Day finalinde İstanbul'da bir araya geldi. 4 ayrı şehirden Coldwell Banker Profesyonellerinin katılımlarıyla düzenlenen Blue Day organizasyonlarının en büyüğü 30 Ekim 2015 tarihinde Steigenberger Hotel Maslak İstanb

Royal Grup Kartal'da dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Group Kartal'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Group Kartal'da yeni kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence’dan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı.

Kartal Sky Blue'da 350 bin TL'ye 1+1!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Sky Blue projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede toplam 87 adet daire bulunuyor.

2015 Sky Blue İstanbul Haberi

2015 Sky Blue İstanbul

Royal Group tarafından hayata geçirilen Sky Blue İstanbul projesinda dairelerin satış süreci devam ediyor.  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerden oluşan projede toplamda 87 daire yer alıyor. 


Sky Blue İstanbul projesinde daire fiyatları 350 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


SKYBLUE ISTANBUL REKLAM FİLMİ!



Ödeme planı kapsamında peşin ödeme yapıldığında yüzde 6 indirim uygulanan projede motosiklet ve bisiklet için özel park alanı, açık alanda...