03 / 05 / 2024

2015 Ümraniye değeri

2015 Ümraniye değeri

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Referans Ümraniye'nin değeri 1.2 milyar TL!

Kiler GYO Referans Ümraniye projesinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. İşte dev projenin pazar değeri...

Trend GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri açıklandı!

Trend GYO Alibeyköy ve Ümraniye'deki gayrimenkullerine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki,  GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

İFM Ziraat Kuleleri'nin değeri bir yılda ikiye katlandı! 

Ziraat GYO, Ümraniye'de yer alan İFM Ziraat Kuleleri'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Gayrimenkullerin değeri resmen ikiye katlandı. İşte o rakamlar...

Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı! İşte o rakam...

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye'de yer alan Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı. Peki Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İş GYO İFM projesinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 Ada, 9 parsele ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO İFM projesinin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Sinpaş GYO Finanskent parselinin değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Ümraniye Finanskent parseline ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. İşte Sinpaş GYO Finanskent parselinin değeri...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin tamamlanması halinde net bugünkü değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ümraniye parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Ümraniye İnkilap Mahallesi'ndeki gayrimenkulünün toplam değeri 300 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 354 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak vergisi değeri yıllık artış oranları 2015!

2015 yılına ait emlak vergi değerleri ile 2015 yılında mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında dikkate alınacak arsa ve arazi metrekare birim değerleri tebliğ ile açıklanıyor. İşte emlak vergisi değeri yıllık artış oranları 2015..

Emlak vergisi değeri nedir?

Bir mülkün emlak vergi kayıtlarındaki değerine emlak vergi değeri deniyor. Her 4 yılda bir açıklanan arsa emlak değeri üzerinden hesaplanıyor. Peki, 2015 emlak vergisi değeri nedir?

Ümraniye'de 12.3 milyon TL'ye satılık 9 bina!

İstanbul Ümraniye'de bulunan 9 kargir bina ve içerisinde yer alan dükkanlar İstanbul Satış Memurluğu tarafından 30 Mart 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Ümraniye'de 6.1 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

İstanbul Ümraniye'de 6 milyon 100 bin TL'ye satılık 2 işyerinin ihalesi 31 Mart 2015 ve 27 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda yapılacak.

2015 Ümraniye değeri Haberi

2015 Ümraniye değeri

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2015'te İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgelerin başında Halkalı-Güneşli'nin geleceğini, Anadolu yakasında da yeni ofis ve rezidans projeleriyle Ümraniye bölgesinin öne çıkacağını düşünüyor. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının bölgeye gelmesiyle Ümraniye'nin değeri bir kat daha artacak" diyor. 

¦ Ant Yapı için 2014 verimli bir yıl oldu mu? 

Yurt dışında yıllık 1 milyar dolarlık yurt içinde ise 250 milyon dolarlık devam eden işlerimizin üstüne yüzde 10 artış ile yurt dışında taahhüt işlerimizin yıllık cirosunu l.l.milyar ve yurt içinde yatırım projelerimizi 275.milyon yıllık ciro hedeflenmekte ki bu işler yurt dışında Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan içinde yaklaşık 30 iş ile yurt içinde 4 yatırım projesiyle bu hedeflerimizin gerçekleşmesini beklemekteyiz. 

¦ 2015'ten beklentileriniz nasıl? 

Önümüzdeki yıl geçen yıl gibi seçim...