28 / 04 / 2024

2015te köprüden kaç araç geçiş yaptı

2015te köprüden kaç araç geçiş yaptı

Köprü ve otoyollardan yılın ilk 5 ayında elde edilen gelir 355,8 milyon lira oldu. Köprü ve otoyollardan yılın ilk 5 ayında 162 milyon 91 bin 753 araç geçişi yapıldı

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprü bayramda dahi zarar etti! Geçmeyen araçlar için Hazine kasasından kaç TL çıktı?

1915 Çanakkale Köprüsü, milyonlarca araç sürücüsünün yolculuğa çıktığı bayram günlerinde dahi zarar etti. Çanakkale Köprüsü'nden Kurban Bayramı’nda kaç araç geçti? Hazine ne kadar zarar etti? İşte detaylar...

Bayram öncesi köprüden geçmek istemeyene feribot zammı haberi soğuk duş etkisi yarattı

Bayram öncesi yola çıkacak olan milyonlarca insan yol masraflarını hesaplayıp tasarruflu güzergah ve araçları belirlemeye çalışırken ücretli köprüye alternatif ulaşım aracı feribota büyük zam geldi. Çanakkale Köprüsü'nü geçmeyip GESTAŞ feribotlarını kullanacaklara kötü haber geldi.

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montajı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montaj işlemleri için sona gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın köprüden yürüyerek geçecek.

Kanal İstanbul’a ilk köprü haziranda!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesinde 350 milyon dolarlık 6 köprüden ilkinin inşaatına haziran ayı sonunda başlanacağını söyledi.

Artvin Borçka'da bazı köylerin köprü ihtiyacı TBMM'de!

Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

TİKA'nın restore ettiği Bosna Hersek'in en önemli Osmanlı eserlerinden Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün teknik kabulünün yapılması nedeniyle tören düzenlendi...

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

Antalya Büyükşehir’den Kaş’a 363 milyon TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi alt yapıdan üst yapıya Kaş’ta hizmet seferberliği sürdürürken ilçeye 4 yılda 363 milyon 725 bin TL’lik yatırım yaptı.  

2015te köprüden kaç araç geçiş yaptı Haberi

2015te köprüden kaç araç geçiş yaptı

Köprü ve otoyollardan yılın ilk 5 ayında 162 milyon 91 bin 753 araç geçişi yapıldı ve 355 milyon 818 bin 899 lira gelir elde edildi.


Karayolları Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Mayıs'ta köprü ve otoyollardan 36 milyon 304 bin 11 araç geçişinden 78 milyon 743 bin 765 lira gelir sağlandı.


İstanbul'daki Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden yılın ilk 5 ayında 58 milyon 865 bin 186 araç geçişinden 92 milyon 28 bin 202 lira ücret alındı. Aynı dönemde otoyollardan yapılan 103 milyon 226 bin 567 taşıt geçişinden 263 milyon 790 bin 697 lira gelir elde edildi.


Böylece yılın ilk 5 ayında köprü ve otoyollardan toplam 355 milyon 818 bin 899 lira gelir...