30 / 04 / 2024

2016 kandıra yatırımları

2016 kandıra yatırımları

Kandıra’da biz dizi ziyaretlerde bulunan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ilçede yapılan yatırımları yerinde inceleyerek, Kandıra’nın geleceğin en güzel ilçesi olacağını söyledi.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi Şişli’de 5 milyon bin TL sermaye bedeli ile Buğra Keleş ve Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

2018'de Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 arttı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2018'de dünya genelinde doğrudan yatırımlar yüzde 13 azalmasına rağmen Türkiye'ye gelen yatırımlar yüzde 12,6 artmıştır." ifadesini kullandı.

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

2016 kandıra yatırımları Haberi

2016 kandıra yatırımları


Vali Hasan Basri Güzeloğlu, önceki gün Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Güzeloğlu’nu Kandıra Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı İsmail Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Sadi Ateş, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İlhan Özel, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimur, Kandıra İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Çalışkan, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Emirze, AKP  Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, Kandıra Belediye Başkan Vekilleri Murat Batmar ve Asım Akkaya,Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz,  tüm kurum idarecileri ve sivil toplum örgütleri karşıladı. Vali Güzeloğlu ilçe kaymakamlık makamında ilçeye yapılacak yatırımlar hakkın da bilgi verdi.


Güzeloğlu, Kandıra-Kefken yolu Yulaflı Köprüsü mevkiine 2014 yılında faaliyete giren manda çiftliğini de ziyaret...