04 / 05 / 2024

2017 bodrum konut projeleri

2017 bodrum konut projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki hafta Rönesans Sağlık Yatırım’ın düzenlediği bir toplantıda Bodrum’da yaşanan depremle ilgili açıklamalar yapıldı ve sektör temsilcilerinden destek geldi.

İstanbul'daki yabancı sayısı 6 yılda 2 katına çıktı! Megakentte 1 milyon 147 bin yabancı yaşıyor! 

2017'de konut satışı karşılığı vatandaşlık verilmeye başlanmasından sonra İstanbul’da yaşayan yabancı sayısı 6 yılda 2 kat arttı ve 1 milyon 147 bin oldu. İŞte ayrıntılar...

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Konut inşaatlarına doping!

2017 senesinde konut inşaatı yapı ruhsatlarında Cumhuriyet tarihinin rekor seviyesi görülmüştü. O sene tam 1.4 milyon ev için yapı ruhsatı hazırlandı. Dün yayınlanan verilere göre ise 2021'in ilk çeyreğinde yapı ruhsatı alınan ev sayısı önceki 3 seneden fazla oldu. 

Bodrum konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte Bodrum konut projeleri 2021...

2018'de yeni konut satış rekoru kırılır mı?

AYİDER Başkanı Tavukçuoğlu, "Ekim'de 146 bin bin 536 konut satıldı. Bu da bize 2018 yılını, 2017’nin konut satış rakamlarıyla kapatabileceğimizi gösteriyor" dedi...

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

Nef konut satışında dört yıldır lider!

Markalı konut sektörünün lider markası Nef, 2017'de konut satış adedi, ciro ve teslimatta üç ayrı rekor kırdı. Geçen yılı bin 950 konut satışı ve 1,5 milyar lirayı aşan ciroyla kapatan şirket, son iki yılda 3 bin 850 adetlik konut teslimatı yaptı...

2017'de konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Çin şehirleri, geçen yıl konut fiyatlarında yaşanan artışta birçok dünya şehrini geride bıraktı. 2017'de konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Türkiye 2017’de konut satışında Avrupa birincisi oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur Türkiye'nin konut satışlarında Avrupa birincisi olduğunu söyledi. Timur, bu rekorun gelmesinde devletin yasal düzenlemelerle getirdiği teşvikler ve kampanyaların etkisinin büyük olduğunu açıkladı.

Ali Coşkun: 2017'yi konut satış rekoru ile kapatacağız!

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, TÜİK 2017 Kasım konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Coşkun, 2017 yılının rekorla kapatılacağını söyledi.

Emlak Konut Çayyolu'ndaki parselin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu'nda yer alan 1 adet parselin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut İstinye'deki parsellerin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sarıyer İstinye parsellerinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ 2017'nin ilk 10 ayında 50 bin konut rakamına ulaştı!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2017'nin 10 ayında 50 bin konut rakamına ulaştıklarını bildirdi.

2017 bodrum konut projeleri Haberi

2017 bodrum konut projeleri


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki hafta Rönesans Sağlık Yatırım’ın düzenlediği bir toplantıda Bodrum’da yaşanan depremle ilgili “Depremde ciddi bir hasar ortaya çıkmaması alınan tedbirlerin etkili olduğunu göstermiştir.” sözlerine sektör temsilcilerinden destek geldi.


Bodrum’da uzun yıllardır proje geliştiren Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, “Depremin hemen ardından hayatın Bodrum’da normal seyrine dönmesi ile hem mimarisiyle hem kalitesiyle hem de misafirleriyle Bodrum’un çok güçlü ve önemli bir merkez olduğunu bir kez daha gördük.” değerlendirmesinde bulundu.


Depremden kısa süre sonra Bodrum’da hayatın normale döndüğüne dikkat çeken Amrağ, “Bodrum’da yüksek katlı binalar yok. Doğaya uygun ve güçlü yapıları ile Bodrum, depreme karşı güvenli bir liman. Ayrıca büyük markaların da buluşma noktası. Biz de Bodrum’a yürekten inanan yatırımcılardan biriyiz.” dedi.



Bardakçı Koyu’nda 160 milyon...