27 / 04 / 2024

2017 çevre temizlik vergisi 2. taksiti

2017 çevre temizlik vergisi 2. taksiti

Çevre temizlik vergidi için ilk ödemeleri Mart ayında gerçekleşti. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit 2017 ne zaman ödenir?

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti bugün bitiyor!

2017 yılına ait emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Bugün içerisinde ödeme yapmayan vergi mükelleflerini vergi cezası bekliyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti yarın bitiyor!

2017 yılı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme dönemi yarın mesai bitiminde sona eriyor.

Çevre temizlik vergisi 2.taksit ödeme süresi 2017!

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince tahsil edilen çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödemeleri Kasım ayı sonuna kadar teslim edilecek..

7 soruda çevre temizlik vergisi 2.taksit ödemeleri!

Halk arasında çöp vergisi olarak da bilinen çevre temizlik vergisi 2017 2.taksit ödemeleri Kasım ayının sonuna devam ediyor. Peki kimler ne kadar vergi ödeyecek? diyorsanız işte yanıtı...

Konut çevre temizlik vergisi 2. taksiti 2017!

Konutların su faturasına belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmetleri için tahsil edilen çevre temizlik vergisi yansıtılıyor. Peki konutlar için ne kadar vergi ödemesi yapılıyor?

Dükkan çevre temizlik vergisi 2. taksiti 2017!

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince konut ve işyerleri için ödenen çevre temizlik vergisinde 2. taksit dönemi devam ediyor..

2017 çevre temizlik 2. taksiti ne zaman ödenecek?

Çevre temizlik vergisi için 2. taksit dönemi yaklaşıyor. Peki, 2017 çevre temizlik 2. taksiti ne zaman ödenecek? İşte vergi ödeme tarihleri..

Çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2017!

Konut ve işyerleri kullanıcılarından tahsil edilen çevre temizlik vergisi için 1. taksitler en son 31 Mayıs'ta ödendi. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2017 ne zaman?

İşyeri çevre temizlik vergisi 2. taksiti 2017!

İşyeri çevre temizlik vergisi borçları için ilk taksitler en son 31 Mayıs'ta ödendi. Peki, işyeri çevre temizlik vergisi 2. taksiti 2017 ne zaman ödenecek?

2017 çevre temizlik vergisi 2. taksiti ne zaman?

Çevre temizlik vergidi için ilk ödemeleri Mart ayında gerçekleşti. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit 2017 ne zaman ödenir?

Emlak ve Çevre temizlik vergisinde son gün uyarısı!

Osmaniye Belediyesi,2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) ilk taksit ödemesi konusunda vergi ödemesi yapacak olan vatandaşları uyardı.

Çevre temizlik vergisi zamanı 2017!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödenen çevre temizlik vergisi senede iki taksitte tahsil ediliyor. İşte çevre temizlik vergisi zamanı 2017..

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 10 gün!

2017 yılı Mayıs ayı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisi için son 10 gün kaldı. Henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin bu süre içinde ödemelerini yapmaları gerekli..

2017 çevre temizlik vergisi 2. taksiti Haberi

2017 çevre temizlik vergisi 2. taksiti

Çevre temizlik vergisi için ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılabiliyor.  Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödenen bu vergi belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar çevre temizlik vergisine tabi tutuluyor. Buna karşın arsa ve araziler için bu vergi ödenmiyor.


Çevre temizlik vergisi tarafından taşınmaz malın sahibi tarafından değil, kullanıcısı tarafından ödeniyor. Taşınmazda kiracı olması halinde vergiden kiracı sorumlu oluyor. Gayrimenkul boş ise, belediyeye bildirim verilerek vergi ödemelerinden muaf olunabiliyor.


Çöp vergisi olarak da bilinen bu vergi, konutlarda su faturasına yansıtılıyor, ancak işyerleri için belediyeye gidilerek ödeniyor. 


Vergi için ilk ödemeleri Mart ayında gerçekleşti. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit 2017 ne zaman ödenir?


Çevre temizlik vergisi 2. taksit ne zaman?

Çevre...