06 / 05 / 2024

2017 emlak zirvesi ne zaman

2017 emlak zirvesi ne zaman

İnşaatçılar yabancıya konut satışını canlandırmak adına yeni pazarlara odaklandırlar. CNR Emlak Fuarı’nın hedef pazarı Kuzey Afrika oldu. 

İstanbul’un markalı konut projeleri Irak'a çıkarma yapacak!

İstanbul'un önemli gayrimenkul projeleri, Kuzey Irak'ın güvenlik açısından en emniyetli bölgesi olarak kabul edilen Erbil'de düzenlenecek Paradise İstanbul Emlak Zirvesi'nde tanıtılacak…

Türkiye'nin konutta en pahalı 20 ilçesi!

Hürriyet Emlak Aralık 2017 Emlak Endeksi açıklandı ve Türkiye'nin konutta en pahalı ilçeleri belli oldu. İşte en pahalı ilçeler...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak vergisi son taksiti 2017!

2017 yılına ait emlak vergisi için 2. taksit ödemeleri 30 Kasım'a kadar devam ediyor. Vergi için mükelleflerin ödemelerini bu tarihe kadar yapmaları gerekiyor..

Fonlar yeşil binalara yatırım yapıyor!

Yüzyılın en büyük sorunu çevre kirliliği ve bu sorunun çözümü ise enerji tasarrufu olarak görülüyor. Yeşilin Babası olarak bilinen Jerry Yudelson CNR Emlak Zirvesi’ne katıldı ve zirvede yeşili ve çevreyi anlattı.

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

GYO ve GYF'ler yatırımcıya tanıtılmalı!

CNR Emlak Zirvesi'nde GYO'lar ve GYF'lerin yatırımcıya tanıtılması için çalışma yapılması çağrısı yapıldı. 

Hasan Tahsin Usta: Dönüşümle önümüzdeki 100 yılı planlıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 7 dev kentsel dönüşüm projesi, 2. Emlak Zirvesi´nde tanıtıldı. Uluslararası zirvede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün öncü ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Emlak Konut İçmeler arasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO, Tuzla İçmeler Mahallesi'nde yer alan parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

2. El emlak piyasasındaki düzenlemeler son aşamada!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan 2. El emlak piyasasındaki düzenlemelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı ve aynı zamanda düzenlenen CNR Emlak Zirvesi'ne yoğun ilgi gösterildi. Fuara katılan Nazmi Durbakayım; ''Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir'' dedi.

Kentsel dönüşüm rant sistemi haline gelmemeli!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleşen CNR Emlak Zirvesi'nde konuşan Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, bu projenin rant sistemi haline gelmemesi gerektiğini söyledi..

2017 emlak zirvesi ne zaman Haberi

2017 emlak zirvesi ne zaman

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, gayrimenkul sektörü temsilcileri yabancıya konut satışını canlandırmak için kolları sıvadı. 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından arasında düzenlenecek olan CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl 23-26 Kasım tarihleri arasında kapılarını açacak.

Emlak Fuarı'nda bu yıl odak noktası yine Körfez ülkeleri olurken, gayrimenkul sektörünün açılmak istediği yeni pazarlar da ortaya çıktı. 

Fuarın bu yılki yeni pazarları arasında Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas yer alıyor.

CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, "Fuar başlamadan önce katılımcılarımıza hangi bölgelere açılmak istediklerine dair sorular soruyoruz. Körfez ve Rusya odak noktaları olsa da Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas gibi ülkelere de açılmak istiyorlar" dedi.

25 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR
Şenel konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yatırımcıları, proje sahiplerini...