17 / 05 / 2024

2017 Konaklama sektörü

2017 Konaklama sektörü

Dünya Gazetesi köşe yazarı Mehmet Küçükkaya bugünkü yazısında konaklama sektöründe yatırım stratejilerinin nasıl şekilleneceğinden bahsetti. İşte o yazı...

Tarlabaşı 360 rezidans teslimleri 2017'de!

İSTANBUL'UN tarihi dokusuyla öne çıkan semtlerinden Tarlabaşı'mn dönüşümü için hayata geçirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'nin ilk etabında yer alan ofis bölümleri 2016 yılı sonuna doğru, rezidans bölümleri ise 2017'de bitirilecek.

Tarlabaşı 360'ın ilk etabı 2017'de tamamlanacak!

İstanbul'un tarihi dokusuyla öne çıkan semtlerinden Tarlabaşı'nın dönüşümü için hayata geçirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'nin ilk etabında yer alan ofis bölümleri 2016 yılı sonuna doğru, rezidans bölümleri ise 2017 yılında bitirilecek.

Wyndham Rewards otellerinde ücretsiz konaklama imkanı artık kolay!

Sadece 15 bin puanlık bir ödül oranı ve her konaklamada bin puan garantisi ile üyeler, 7 bin 500’den fazla Wyndham Rewards otelinde ücretsiz konaklama imkanına artık daha kolay ulaşabilecek.

Vadişehir Konutları 2017 yılında teslim edilecek!

İSTANBUL Başakşehir’de mahalle konsepti ile hayata geçecek Vadişehir konut projesi için 550 milyon lira yatırım yapılacak. Projede inşaat çalışmaları başlarken, konut teslimlerinin 2017’nin ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşegül Hüdür, Hashim Hamoud M Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

İstanbul'da 2017'ye kadar 89 bin 499 markalı konut yapılacak!

Türkiye'nin 3 büyük ilinde 2017 yılına kadar yaklaşık 122 bin konut daha inşa edilecek. Halen inşaatları devam eden projelerde İstanbul açık ara önde.

Ispartakule Bizim Evler 7 projesi 2017'de teslim edilecek!

Bizim Evler 7'de ön talep toplamaya başladı. Projede 532 konut ve 43 ticari ünite yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulduğu projede, teslimlerin 2017 içerisinde yapılması hedefleniyor.

The Public Hotel kişiye özel konaklama imkanı sunuyor!

Beyoğlu'nda hizmete giren The Public Hotel tarihi binasında klasik ve modern mimariyi buluşturan her biri birbirinden farklı tasarlanan odalarıyla kişiye özel konaklama deneyimi sunuyor.

Lokum Evler'den evi al peşinatı 2017'de öde!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın hayata geçirdiği Lokum Evler projesinde satışlar devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 25'lik peşinatı 2017 yılı Ocak ayına kadar ertelemek mümkün.

Lokum Evler’de şimdi al 2017’de öde kampanyası başladı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, ‘Şimdi al 2017’de öde’ kampanyası başladı. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyan projede yüzde 25 peşinat Ocak 2017’ye kadar ertelenebilecek.

Lokum Evler'de şimdi al, 2017'de öde kampanyası başladı!

İstanbul Tuzla'da yükselen Lokum Evlerde, 'Şimdi al 2017'de öde' kampanyası başladı. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyan projede yüzde 25 peşinat Ocak 2017'ye kadar ertelenebilecek.

Dubai Gelecek Müzesi 2017'de tamamlanacak!

Sıra dışı yapılarıyla bilinen Dubai, bir başka ilginç mimari yapı inşa etmeyi planlıyor. Gelecek Müzesi adı verilen binanın 2017'de bitirilmesi planlanıyor.

Turizm sezonu dışında ucuz konaklama imkanı sunulacak!

Turizm Bakanlığı’nın da desteğiyle otellerde turizm sezonu dışında ucuz konaklama imkanı getirilecek. TÜİK verilerine göre; emeklinin eğlence ve kültür için yaptığı harcamalar bütçesinin sadece yüzde 2.9’u kadar.

2017 Konaklama sektörü Haberi

2017 Konaklama sektörü

Konaklama sektöründe küresel olarak yatırım stratejileri; teknolojik gelişmeler, müşteri taleplerinin değişmesi ve küresel ekonomik görünümdeki belirsizlikler ile birlikte yeniden şekilleniyor. 

Sınır ötesi yatırımlar, büyük ölçekli birleşme ve satın alma işlemleriyle birlikte yaşanan konsolidasyon ve büyük veri analizi gibi teknolojiler küresel ekonominin ayrılmaz bir parçası olan konaklama sektörüne 2017’de de yön vermeye devam edecek. Ancak küresel ekonomideki belirsizlikler dolayısıyla yeni yılda daha ihtiyatlı bir yaklaşım benimseyen sektör liderleri, yatırım stratejilerini yeniden değerlendirirken, fırsatları da yakalamaya çalışacak. Sektör bu yıl; Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma kararı almasının (Brexit) etkileri, paylaşım ekonomisinin yükselişi ve siber güvenlik konuları gibi pek çok büyük gelişmeyi bir arada takip edecek. Birleşik Krallık’ın Haziran 2016’da AB’den ayrılma kararı almış olması konaklama sektörü liderlerinin yatırım kararlarında özellikle zamanlama...