21 / 07 / 2024

 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri

 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri

Cahit Turhan ve eşi Meral Turhan oyunu Altunizade Hafize Özal Ortaokulunda kullandı. Bakan Turhan, "Her şeyden önce huzurlu bir şekilde seçim günümüzü tamamlamayı temenni ediyorum." dedi...

Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinde Değişiklik 2021!

Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mahalli İdareler Harcama Belgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Mahalli İdareler Harcama Belgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik Yürürlükten Kaldırıldı!

Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31193 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Erzurum Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Esenler Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra Esenler Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Biz bu meclis salonunda oturan her bir arkadaşımızı kendimize yakın çalışma arkadaşı olarak görüyoruz" diye konuştu.

Bağcılar'a 11 bin 569 kapasiteli otopark yapılacak!

Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi partisinin son mitingini Bağcılar'da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'a 11 bin 569 araç kapasiteli otoparklar yapılacağını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Emlak Konut 'Şimdi Al 2019'da Öde' kampanyası yarın başlıyor!

Emlak Konut GYO'dan yine çok konuşulacak ve sektöre büyük katkı sağlayacak yeni bir kampanya geldi. Yaklaşık 25 firmanın katılacağı Emlak Konut Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası yarın başlıyor.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Babacan Holding yüzde 5 peşinatla taksitleri 2019’a erteliyor!

Güçlü Türkiye’nin kazandıran kampanyası kapsamında ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projelerinden konut almak isteyenlere sadece yüzde 5 peşinatla, taksitleri Ocak 2019’a erteleme fırsatı sunuluyor.

Şimdi al Ocak 2019'da öde kampanyası ile kiracılar ev sahibi olacak!

Gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek yeni kampanya başlatılıyor. Şimdi al Ocak 2019'da öde kampanyası ile kiracıların yüzleri gülecek.

İşte konutta şimdi al Ocak 2019'da öde kampanyasının detayları!

Yeni seferberliğe hazırlanan konut sektörü, bayram sonrasında düşük taksitli ya da taksitlerin Ocak 2019’a erteleneceği bir kampanyaya hazırlanıyor. Bu kampanya bu kez kiracıları sevindirecek.

 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Haberi

 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, oyunu Altunizade Hafize Özal Ortaokulunda oyunu kullandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Bakan Turhan ve eşi Meral Turhan oyunu kullanmak için Altunizade Hafize Özal Ortaokuluna geldi.

"2011" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle selamlaşan  Turhan ve eşi Meral Turhan, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

Eşinin ardından oy pusulası ile zarfını alıp imzasını atan Turhan, kabine geçerek oyunu kullandı. Turhan, "Hayırlı olsun" temennisiyle oyunu sandığa attı.

Bakan Turhan, "Her şeyden önce huzurlu bir şekilde seçim günümüzü tamamlamayı temenni ediyorum." dedi.

Turhan, "Tabii düne kadar seçime katılacak olan partiler, kişiler gerekli çalışmaları yaptılar. Bugün artık karar milletin. Sandıkta her şey tecelli edecek ve sandıktan çıkan karara herkes saygılı olacak. Ben ülkemiz ve milletimiz için...