14 / 05 / 2024

2020 erişebilirlik projesi

2020 erişebilirlik projesi

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Öyle konutlarımız var ki yangın çıksa itfaiye giremiyor. Bunları erişebilir hale getirmemiz lazım'' dedi.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

Bizimtepe Aydos Projesi'nin değeri belli oldu!

Halk GYO Bizimtepe Aydos Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bizimtepe Aydos Projesi'nin değeri ne oldu?

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu!

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu. ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun 2020'de en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut GYO 2020'de toplam 15 milyar 151 milyon 110 bin 811 TL'lik satış yaptı. Peki Emlak Konut'un en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut GYO Teşvikiye projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO İFM projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Ümraniye ilçesinde konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Cer İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

2020 erişebilirlik projesi Haberi

2020 erişebilirlik projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2020 yılını erişebilirlik yılı ilan ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 bin konut TOKİ ile inşa edeceğiz. Öyle konutlarımız var ki yangın çıksa itfaiye giremiyor. Bunları erişebilir hale getirmemiz lazım. 2020 yılını erişebilirlik yılı olarak ilan edilmesinde fayda görüyorum. Hayırlı olsun'' diye...