04 / 05 / 2024

20baraj inşaatı durdu mu

20baraj inşaatı durdu mu

Terör eylemleri enerji yatırımlarını vurdu. Toplamda Keban Barajı'ndan daha büyük kapasiteye sahip 20 baraj inşaatı terör nedeniyle sıkıntıya girdi

1935'te 'İstanbul'da inşaat çalışmaları durdu' iddiası!

1935 yılının sonlarına doğru İstanbul'da inşaat çalışmalarının durduğuna dair haberler gelmeye başlamış.  Peki 1935 yılında İstanbul'da inşaat durdu mu?

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

60 bin şantiyede inşaatlar durdu!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), önceki gün çimento faaliyetlerine karşı iş bırakma eylemine başladı. 24 Eylül'e kadar devam edecek olan boykotta 60 bin şantiyede inşaat durdu. 

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Bodrum'da 8 yıl önce büyük bir devlet hastanesi yapılması için ihale yapıldı. 2019'da hizmete alınması planlanan hastanenin 2017'de kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin yüzde 59'unun yapımı bittikten sonra inşaat durdu...

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu mu?

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatının tamamen durdurulduğu iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Orhangazi Kültür Merkezi'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kültür merkezi inşaatı ödenek yetersizliğinden nedeniyle durdu. 

Samsun'da 39 milyon liralık müzenin inşaatı durdu!

Samsun'da, yetersiz alanı olduğu nedeniyle kapatılan Arkeoloji ve Etnografya Müzesi için İlkadım ilçesinde başlatılan yeni müze binası inşaatına ara verildi.

20baraj inşaatı durdu mu Haberi

20baraj inşaatı durdu mu

Terör örgütü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde gerçekleştirdiği eylemlerle, bölgenin kalkınmasını, tarımın gelişmesini ve enerji açığının kapatılmasına yönelik yatırımları durma noktasına getirdi. Özellikle hidroelektrik santralleri hedef alan terör örgütü nedeniyle 20 hidroelektrik santrali (HES) sıkıntıya girdi. Yatırımcıları tehdit eden, iş makinelerini ateşe veren ve çalışanlara saldırılarda bulunan terör örgütü, ekonomik gelişmenin de önünü tıkadı. Yapılan tehdit, sabotaj ve saldırılar nedeniyle Şırnak'ta 2, Van'da 4, Bingöl'de 4, Batman'da 1, Siirt'te 2, Muş'ta 3 ve Hakkari'de 4 HES projesi ile ilgili yatırımcılar mağdur edildi. Söz konusu 20 HES'in tamamlanması ve hizmete girmesiyle birlikte toplam kurulu gücü 1444 Megawat (MW) olan bir enerji ağı ortaya çıkacak. Analistler, 3-4 ilin elektriğini sağlayan ve Türkiye'nin ikinci büyük barajı olan Keban'ın kurulu gücünün 1.330 MW...