14 / 05 / 2024

24 GPY fonlarına yatırımcı ilgisi

24 GPY fonlarına yatırımcı ilgisi

Kısa süre önce lansmanı yapılan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi yetkilileri Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015 fuarında yabancı yatırımcılarla önemli toplantılar yaptı. Yöneticiler, kendileri açısından çok olumlu geçtiğini ifade etti.

Gayrimenkul yatırım fonlarına rekor talep! 2024'te 200'ü geçmesi bekleniyor!

2022 yılı sonunda ihraç edilmiş olan 95 adet Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) büyüklüğü yaklaşık 29,2 milyar TL iken 2023 yıl sonu itibari ile ihraç edilmiş 134 adet GYF’nin büyüklüğü yüzde 133 artarak 68 milyar TL’ ye ulaştı. 2024 yılında ise 200'ü geçmesi bekleniyor.

Altın fonlarına son 10 ayın en yüksek sermaye girişi gerçekleşti!

Değerli metalin tüm zamanların zirvesinde işlem görmesi ve yatırımcıların da nakit benzerleri ve hisse senetlerinden fon çekmesi ile altına yatırım akışı nerede ise bir senenin en yüksek seviyesine kadar ulaşmış oldu.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyatları

Demir fiyatları haftayı rekor zamla kapattı. Demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları zamlar sonrası resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

O ilde 25 yılda 24 daire dönüştü iddialarına yanıt geldi! Kentsel dönüşüm ne durumda?

CHP'nin Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun ilde 25 senede kentsel dönüşümle sadece 24 daire yapıldığına ilişkin iddialarına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Bitcoin kurumsal yatırımcıdan kabul bekliyor

Spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin artması ile birlikte kurumsal yatırımcılar tarafından kabul görmesi durumunda, diğer kripto para ETF'lerin de önünün açılabileceği kaydediliyor.

Bitcoin fiyatında sert düşüş yaşandı...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) onay verdiğini açıklamasından sonra kripto paralarda hareketlilik yaşanmaya devam etti. Buna göre, ETF emirlerinin gelmeye başlaması ile hızlı bir artışla 49 bin doları aşan Bitcoin bugün 42 bin 755 dolar se

İSPARK dolandırıcılarına dikkat! ''QR kodu taratınız'' tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde hesaplarınız boşaltılabilir...

İstanbul'da park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratarak ödeme sayfasına yönlendirilenler ise tuzağa düşüyor.

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

24 ayar altına kota getirildi! Altın yatırımcılarının ağzı açık kalacak! Yastık altında altını olanlar hemen baksın!

Altın takı ithalatına getirilen yüzde 20'lik verginin ardından külçe altın ithalatında aylık kota getirildi. Bu uygulama ile yastık altındaki altınların çıkarılması için kampanyaların düzenlenmesi gerektiğini belirtiyor.

Altın fiyatlarında son dakika! Peş peşe açıklanan 24 Temmuz 2023 altın fiyatlarına hemen bakın! 

Altın fiyatlarında son dakika... Peş peşe açıklanan 24 Temmuz 2023 altın fiyatlarına hemen bakın... İşte 24 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son durum...

ÇAYKUR duyurdu: 49 fabrikasında 24 saat alım yapılacak

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 49 fabrikasına 24 saat esasına göre yaş çay alımı yapacağını duyurdu.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı fırladı! 24 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyat listesi, son zamanlarda gelen zamlardan sonra merak ediliyor. Demir fiyatlarına büyük zam geldi ve 1 ton demir fiyatı adeta fırladı. Demir fiyatalrı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

24 GPY fonlarına yatırımcı ilgisi Haberi

24 GPY fonlarına yatırımcı ilgisi

Kısa süre önce lansmanı yapılan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi yetkilileri Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015 fuarında yabancı yatırımcılarla önemli toplantılar yaptı. 24 GPY adına fuarda görüşmeler gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Zakiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmethan Yılmaz görüşmelerin kendileri açısından çok olumlu geçtiğini ifade etti. 


SPK'nın tebliğiyle birlikte artık Türkiye'de gayrimenkul yatırım fonları kurulabilecek olmasının yabancı yatırımcıların Türkiye'ye ilgisini arttırdığını belirten yetkililer "SPK onayıyla Türkiye'de kurulacak fonlar, yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgiyle beklenmekte, yaptığımız görüşmelerde aldığımız yoğun talep yabancı yatırımcıların fonlar için sabırsızlandığını gösteriyor" şeklinde konuştu. Fuar süresince 8 ayrı yabancı grupla görüşen 24 GPY yetkilileri, bu grupların 24 GPY'nin kurmaya hazırlandığı fonlara yoğtın ilgi gösterdiğini belirttiler. Bazı grupların kira ve oıta vadeli alım satım fonuna yoğun...