29 / 04 / 2024

2b twitter hesabı

2b twitter hesabı

Türkiye'nin en fazla 2B arazisinin bulunduğu Antalya'da, Defterdarlık, konuya ilişkin soruları cevaplamak amacıyla twitter ve e-mail hesabı açtı

İslam Memiş Twitter'dan uyardı: 'Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır'

Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerinden İslam Memiş, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini uyardı. Memiş'in ifadeleri, ekonomi alanında çalışanlar ve halk arasında büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Bugün resmen yeni bir devir başladı! Artık Twitter’dan para kazanabileceksiniz!

Tesla ve SpcaX CEO’su Elon Musk, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Blue üyelerinin reklam gelirlerinden para kazanacağını açıkladı. İşte detaylar…

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

TOGG'un resmi hesabına saldırı girişimi! Olayla ilgili resmi açıklama yapıldı

Türkiye'nin yüzde yüz yerli elektrikli otomobili TOGG'un resmi Twitter hesabına bilgisayar korsanları saldırı düzenledi. Hesap kısa bir süreliğine hackerların eline geçti. TOGG'dan yapılan açıklamada duruma hemen müdahale edildiği açıklandı.

Tebernüş Kireçci soruyor: İstanbul'da son 5 yılda konut alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine "İstanbul genelinde son 5 yılda konut satın alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? Varsa hangi şirket? Hangi proje?" sorusunu yöneltti.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Ekrem İmamoğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, Twitter hesabından İstanbul'un dönüşüme ilişkin bir video yayınladı. Videoda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına yer verildi. 

İBB'den Kanal İstanbul'la ilgili yeni internet sitesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Kanal İstanbul'la ilgili bir açıklama yaptı. İmamoğlu, yaptığı paylaşımda “Kanal İstanbul ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz? Bu siteyi sizin için hazırladık” dedi.

Kanal İstanbul'un www.kanalistanbul.gov.tr sitesi açıldı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından, Kanal İstanbul projesiyle ilgili web sitesinin yayına alındığı açıklandı. Fahrettin Altun, konuyla ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Esnafın mutlu günü: Hibe desteği ödemeleri hesaplarda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen esnafa hibe desteği ödemeleri bugün yapılıyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, twitter hesabından açıklama yaparak esnaflara 3 bin TL ve 5 bin TL olarak iki ayrı grup halinde ödemeler yapılacağını ve başvuru sıralamasının dikkate alınacağını

Elon Musk'a 'Bitcoin' eleştirisi!

Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, yakın arkadaşı olarak bilinen dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk'ı eleştiriyor. Twitter hesabı üzerinden Musk'ı takipten çıkaran CZ, Bitcoin'deki düşüşün ardından sert eleştirilerini artırıyor.

Doğan Duru, ev kirasını ödemek için 2 gitarını sattı!

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

2b twitter hesabı Haberi

2b twitter hesabı

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halk arasında 2B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş arazilerin doğrudan satın alma başvurularının 7 Mayıs'ta başladığını anımsattı.


Başvuru yoğunluğunu önlemek amacıyla il merkezinde defterdarlıkta, ilçelerde de mal müdürlüklerince belirli bir sıra ile başvuruların alınmaya başlandığını ifade eden Mat, 45 bin hektarlık alanda yaklaşık 83 bin kullanıcı ile Türkiye'de en çok 2B arazisi bulunan il olan Antalya'da bugüne kadar 2 bin 500 başvuru aldıklarını kaydetti.


Mat, vatandaşların 2B arazilerine ilişkin soruları daha hızlı cevaplandırmak amacıyla twitter ve e-mail hesabı açtıklarını anlatarak ''Vatandaşlarımızın konuyla ilgili birçok soruları oluyor. Defterdarlığımızın telefonla danışma hattı var. Ancak soruları daha hızlı cevaplamak amacıyla danışma hattımızın yanında twitter ve e-mail hesabı uygulaması başlattık. Vatandaşlarımız sorularını twitter ve e-mailden bize ulaştırabilirler....