16 / 05 / 2024

2.gübre fabrikas çalık holding

2.gübre fabrikas çalık holding

Çalık Holding inşaat şirketi Gap İnşaat'ın açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak 1,3 milyar dolarlık ikinci Garabogaz Gübre Fabrikasının temeli atıldı.

0.69 faizli konut kredisi hesaplama Nisan 2024! 750 bin, 1.5 milyon TL ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti kaç TL?

0.69 faizli ve 180 ay vadeli kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili hesaplamalar yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşların da gündeminde yer alıyor. İşte Pekİ 750 bin, 1.5 milyon TL ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti kaç TL?

2 sene önce ev alınan para, şimdinin peşinatı oldu! 

Hem satılık konut fiyatlarında hem de kiralık konut bedellerinde yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Haber spikeri ve program sunucusu Şebnem Arda Boğa, "2 sene önce ev alınan para, şimdinin peşinatı oldu" dedi. İşte Şebnem Arda Boğa'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alıyor! 18 yaşından büyük olanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Alımlara 18 yaşından büyük ve 32 yaşından küçükler başvurabilecek. İşte ayrıntılar...

Gençler müjde: Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alınacak! TTK illeri peş peşe açıkladı!

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışmak isteyenlerin beklediği haber sonunda geldi. TTK ekim ayında 3 il için toplam 2 bin işçi alımı yapacağını ilan etti.

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Onur Yücekal iş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Onur Yücekal imdir? Hangi üniversiteden, kaç yılında mezun oldu? Çalışma yaşamına ne zaman ve nerede başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Onur Yücekal ile ilgili merak edilenler...

Orhan Geniş nerede okudu? İngiltere’ye neden gitti? Hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevde yer alıyor?

Orhan Geniş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İngiltere’ye neden gitti? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Orhan Geniş ile ilgili merak edilenler...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

2.gübre fabrikas çalık holding Haberi

2.gübre fabrikas çalık holding

GAP İnşaat açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak 1,3 milyar dolarlık Garabogaz Gübre Fabrikasının temeli atıldı. 


Temel atma törenine, Türkmenistan Devlet Başkanı Guıbanguli Berdimuhamedov, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık. Mitsubishi Corporation Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ken Kobayashi ve Mitsubishi Heavy Industries Kıdemli Başkan Yardımcısı Terumasa Onaka katıldı. 


Mitsubishi Corporation, Mitsubishi Heavy Industries şirketiyle birlikte projenin üretim ünitelerinin kurulumu, lisanslanması, tedarik sürecinin yönetilmesi, ekipman tedariki ve üretilecek ürünlerin dünya piyasalarına ihracatı noktasında yükümlülük üstlenecek. Gap İnşaat ise temel mühendislik hizmetleriyle projenin tüm inşaat yapımı, buna uygun malzeme temini, montaj ve devreye alınmasını gerçekleştirecek. 


Günde 3 bin 500 ton granüle üre üretilecek Finansmanının yüzde 15'i Türkmenistan Devleti ve yüzde 85'i Japon Uluslararası İşbirliği Bankası (JB1C)...