19 / 05 / 2024

3 ay ödemesiz kredi başvurusu

3 ay ödemesiz kredi başvurusu

Bankalar ihtiyaç kredisinde sunduğu faiz oranlarını açıkladı. Bankalar, vatandaşlara 50 binden 100 bin liraya kadar 3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi veriyor...

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Kiralık ev arayanlara yıkım öncesi kiralık daire şoku: Artık evler 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık kiraya veriliyor!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm seferberliği varken, bazı konut sahiplerinin kiralamada başvurduğu yeni yöntem dikkat çekti. Eşyalı hale getirilen konutlar 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık olacak şekilde, kentsel dönüşüm öncesinde kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade imkanıyla ön satışta!

Aron İnşaat tarafından İzmir İlçesi Urla Uzunkuyu'da hayata geçirilen Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade seçenekleri ile ön satışta. İşte detaylar...

Doların 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı!

Dolar kurunun 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bu rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı...

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar müjde! O banka resmen duyurdu! 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin TL!

Bankalar, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. O banka 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin lira kredi veriyor üstelik 5 bin liraya kadar faizsiz finansman seçeneği de sunuluyor.

Akbank'tan flaş bir açıklama daha. 3 ay boyunca erteleyecekler

Akbank'tan kredi kullanmak isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Akbank mobilden kredi kullanacak vatandaşlar kredilerini 3 ay sonra ödemeye başlayacak.

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe son zamanlarda adını sıklıkla duyuran Hoover, kurutma makinesi konusunda HepsiBurada ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlattı. Hoover, HepsiBurada’dan alınacak HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme imkânının bulun

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşlar dikkat! 3 ay ertelenecek

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşları ilgilendiren önemli bir haber geldi. Bu vatandaşlar için 3 ay erteleme fırsatı var.

Kredi kartı kullananlar dikkat! 3 ay taksit imkanı geri geldi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, kredi kartıyla yapılan o harcamalara 3 ay taksit imkanının devam etmesine karar verdi. İşte detaylar...

Emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara 3 ay ödemesiz 100.000 TL ihtiyaç kredisi!

Emekli vatandaşlar için özel bir fırsat: 3 aylık ödemesiz dönem ve 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Bu kampanya, belirli koşullar çerçevesinde, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarını destekleyen özel bir kredi fırsatı sağlamaktadır.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

3 ay ödemesiz kredi başvurusu Haberi

3 ay ödemesiz kredi başvurusu

Bankalar ihtiyaç kredilerindeki kampanyalarını acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlarla paylaştı. 3 ay ödemesiz kredileri şubelerinden, müşteri hizmetlerinden ya da bankanın direkt internet veya mobil uygulamadan rahatlıkla kullanabiliyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; kredi vadesi  en fazla banka tarafından 36 ay olarak sağlanıyor. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebiliyor. İstenen belgeler arasında nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, gelir belgesi, maaş bordrosu, SGK hizmet döküm belgesi yer alıyor. İşte 3 ay geri ödemesiz kredi veren bankalar...

QNB FİNANSBANK

İhtiyaç kredisi 1,49'dan başlıyor.

3 Ay Ödemesiz ihtiyaç kredisine başvuranlar ödemeye 3 ay sonra başlıyor.

YAPI KREDİ

İhtiyaç kredisi 2,44'ten başlıyor. Yapı Kredi Bireysel Bankacılık Krediler Bireysel İhtiyaç Kredisi 3 aya kadar ertelenebiliyor.

INGBANK

Cepte Kredi ile faiz oranları %1,64'ten başlıyor. Şubeye gitmeden, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden başvuru...