06 / 05 / 2024

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 3 ay ödemesiz kredi fırsatı!

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 3 ay ödemesiz kredi fırsatı!

Bankalar ihtiyaç kredisinde sunduğu faiz oranlarını açıkladı. Bankalar, vatandaşlara 50 binden 100 bin liraya kadar 3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi veriyor...



Bankalar ihtiyaç kredilerindeki kampanyalarını acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlarla paylaştı. 3 ay ödemesiz kredileri şubelerinden, müşteri hizmetlerinden ya da bankanın direkt internet veya mobil uygulamadan rahatlıkla kullanabiliyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; kredi vadesi  en fazla banka tarafından 36 ay olarak sağlanıyor. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebiliyor. İstenen belgeler arasında nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, gelir belgesi, maaş bordrosu, SGK hizmet döküm belgesi yer alıyor. İşte 3 ay geri ödemesiz kredi veren bankalar...

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 3 ay ödemesiz kredi fırsatı!

QNB FİNANSBANK

İhtiyaç kredisi 1,49'dan başlıyor.

3 Ay Ödemesiz ihtiyaç kredisine başvuranlar ödemeye 3 ay sonra başlıyor.

YAPI KREDİ

İhtiyaç kredisi 2,44'ten başlıyor. Yapı Kredi Bireysel Bankacılık Krediler Bireysel İhtiyaç Kredisi 3 aya kadar ertelenebiliyor.

INGBANK

Cepte Kredi ile faiz oranları %1,64'ten başlıyor. Şubeye gitmeden, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden başvuru yapabiliyorsunuz. Üstelik  banka 36 aya varan vade ve 3 ay erteleme imkanı sunuyor.

AKBANK

Akbank'ın 3 ay ertelemeli kredilerini şubelerden, Akbank Telefon Şubesi'nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil'den kullanabilirsiniz.

Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 36 ay olabiliyor. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilirken 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 33 ay. 

100 bin liraya kadar ucuz kredi fırsatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön