28 / 04 / 2024

3. havalimanı danışmanlığı

3. havalimanı danışmanlığı

Seul Incheon ile Kopenhag Havalimanı'nı yöneten şirketler, İstanbul'da buluştu. Ortaklar 3. Havalimanı'nın danışmanlığını yapacak.

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fedor Stefanıdı tarafından kuruldu.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Zorlu tarafından kuruldu.

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Puyan ve Tolgahan Eker ortaklığında kuruldu.

Gezen Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezen Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gürbüz tarafından kuruldu.

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Demiroğlu tarafından kuruldu.

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 3 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Aldhaifi tarafından kuruldu.

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Keskin tarafından kuruldu.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 3 İstanbul Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 3 İstanbul Şubesi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı.

3. havalimanı danışmanlığı Haberi

3. havalimanı danışmanlığı

3'üncü Havalimanı'na yabancıların ilgisi devam ediyor. Uluslararası lojistik şirketlerinin yeni üssü olmaya hazırlanan İstanbul'a yapılacak 3'üncü Havalimanı, Asya ve Avrupalı iki devi buluşturdu. Güney Kore'nin dünyaya açılan kapısı olan Seul'deki Incheon Uluslararası Havalimanı İşletmesi ve Kuzey Avrupa'nın en önemli aktarma merkezlerinden Kopenhag Uluslararası Havalimanı şirketleri, İstanbul Yeni Havalimanı Projesi'nin operasyonel süreçlerini şekillendirmeyi ve yönetmeyi içeren danışmanlık hizmeti anlaşmasına imza attı. Önümüzdeki 5 yılı kapsayacak danışmanlık hizmeti, havalimanının 2017'deki planlanan açılışından sonra da 3 yıl operasyona yönelik devam edecek. 



71 MİLYONYOLCU VAR 

Incheon Havalimanı geçen yıl 45.5 milyon, Kopenhag Havalimanı ise 25.6 milyon yolcuya hizmet verdi. Yeni işbirliği konusunda açıklama yapan İGA Havalimanı İşletmesi'nin CEO'su Mertol Genç, "Incheon ve Kopenhag bizlerle konfor, inovasyon, verimlilik ve kârlılık hedeflerine ulaşma konusunda uzmanlıklarını paylaşacak" dedi....