28 / 04 / 2024

3. havalimanı danışmanlığını kim yapacak

3. havalimanı danışmanlığını kim yapacak

Seul Incheon ile Kopenhag Havalimanı'nı yöneten şirketler, İstanbul'da buluştu. Ortaklar 3. Havalimanı'nın danışmanlığını yapacak.

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi Beykoz'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gökçek ve Zehra Gökçek ortaklığında kuruldu.

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ulusoy tarafından kuruldu.

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erden Ağırbaş ve Hüseyin Arslan ortaklığında kuruldu.

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alı Ilbeygı tarafından kuruldu.

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pikasso Emlak Danışmanlığı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Pınar İmal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Ness Proje Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ness Proje Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beykoz'da Ata İyibudar, Faruk Demircan ve Zeki Deniz Yasan ortaklığında kuruldu.

Nuatour Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuatour Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Küçük tarafından kuruldu.

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül tarafından kuruldu.

3. havalimanı danışmanlığını kim yapacak Haberi

3. havalimanı danışmanlığını kim yapacak

3'üncü Havalimanı'na yabancıların ilgisi devam ediyor. Uluslararası lojistik şirketlerinin yeni üssü olmaya hazırlanan İstanbul'a yapılacak 3'üncü Havalimanı, Asya ve Avrupalı iki devi buluşturdu. Güney Kore'nin dünyaya açılan kapısı olan Seul'deki Incheon Uluslararası Havalimanı İşletmesi ve Kuzey Avrupa'nın en önemli aktarma merkezlerinden Kopenhag Uluslararası Havalimanı şirketleri, İstanbul Yeni Havalimanı Projesi'nin operasyonel süreçlerini şekillendirmeyi ve yönetmeyi içeren danışmanlık hizmeti anlaşmasına imza attı. Önümüzdeki 5 yılı kapsayacak danışmanlık hizmeti, havalimanının 2017'deki planlanan açılışından sonra da 3 yıl operasyona yönelik devam edecek. 



71 MİLYONYOLCU VAR 

Incheon Havalimanı geçen yıl 45.5 milyon, Kopenhag Havalimanı ise 25.6 milyon yolcuya hizmet verdi. Yeni işbirliği konusunda açıklama yapan İGA Havalimanı İşletmesi'nin CEO'su Mertol Genç, "Incheon ve Kopenhag bizlerle konfor, inovasyon, verimlilik ve kârlılık hedeflerine ulaşma konusunda uzmanlıklarını paylaşacak" dedi....