28 / 04 / 2024

3. Havalimanı Hüseyin Yıldırım

3. Havalimanı Hüseyin Yıldırım

Türkiye'nin mega projelerinden olan İstanbul 3. Havalimanı'nda hazırlıklar tamam. DHMİ Genel Müdürü Yıldırım yakında temel atılacağını belirtti.

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Hüseyin Altaş: AVM’ler kapalı olduğu sürece kira almayacağız!

Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı paket ve vatandaşa "3 hafta evde kalın" çağrısı sonrası AVM’ler de geçici süreliğine kapatma kararı aldı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, “Çalışanların hak kaybı olmayacak, mağazalardan da kira talep edilmeyecek” dedi…

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Hüseyin Boz kimdir?

3 Mayıs 2018’den beri Çankırı Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Boz, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hüseyin Boz kimdir?

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

3. havalimanında inşaat son sürat devam ediyor!

3. havalimanı inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3. havalimanında ana terminal binası çatısı tamamlanırken, ince işçiliği kalan çatı montajında işçiler çalışmalarını sürdürüyor. 

Mini Robot Ada 3 havalimanında göreve talip!

Konya'da, Akınsoft yazılım firmasınca kurulan "AkınRobotics" fabrikasında üretilen yerli insansı "Mini Robot Ada", inşaat çalışmaları hızla süren 3. havalimanının yer hizmetlerinde görev almaya talip oldu.

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

3. havalimanı Türk insanının özgüvenini yükseltecek!

Sabah Gazetesi'nden Meltem Fıratlı ve Sonat Bahar, 3. havalimanı inşaatına giderek, Havalimanının inşaasını ve 25 yıl boyunca işletmesini üstlenen İGA’nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu ile röportaj gerçekleştirdi...

Veli Ağbaba'dan 3. havalimanı için komisyon çağrısı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, "3. havalimanı inşaatı ile ilgili AKP hükümetine açık çağrı yaptı. Ağbaba, "Bir komisyon kurulsun, bu komisyon oradaki kazaları araştırsın. Eğer hükümet bir komisyon kurmazsa CHP bu konuda bir komisyon kuracak." dedi.

3. Havalimanı'nda çalışmalar rekor hızla sürüyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan itibaren İstanbul 3. Havalimanı'nı açmayı planladıklarını açıkladı. 

3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapasitesine ve dünyanın en büyük havalimanına olma özelliğine sahip olacak 3. havalimanı projesi hızla ilerleiyor. Peki 3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

3. Havalimanı Hüseyin Yıldırım Haberi

3. Havalimanı Hüseyin Yıldırım

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanında yer tesliminin 1 Mayıs itibarıyla resmen yapıldığını belirterek, "Havalimanının temeli de yakın zamanda atılacak" dedi. Henüz tarih belirlenmediğini belirten Yıldırım, "Bunu şirket belirleyecek. Ben, önümüzdeki hafta dedim ama son tarih henüz netleşmedi. Önemli olan yer teslimidir. Yatırım süresi çalışmaya başladı. İş planı, bizim onayımızdan geçmek kaydıyla şirketin kontrolünde ve sorumluluğunda" diye konuştu. Kredi sözleşmesiyle ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını dile getiren Yıldırım, sözleşmenin bu ay içinde imzalanacağını söyledi. Yıldırım, şöyle konuştu: 


AÇILIŞ 2017'DE


"Sözleşmemizde yatırım miktarının belli bir kısmı, öz kaynaklarla karşılanmak zorunda, bir kısmı da kredilendirilecek. Kredilendirilme kısmına belli şartlarda bizim garanti vermemiz söz konusu. Bizim üstleneceğimiz kısım 5 milyar euro civarında." Havalimanının ilk etabının daha...