10 / 05 / 2024

3. havalimani temeli ne zaman bitecek

3. havalimani temeli ne zaman bitecek

Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanı olacak projenin temeli bugün Başbakan Erdoğan tarafından atılıyor. Bu yatırımla bölgenin merkezi olacak İstanbul büyüme hızında dünyaya fark atacak...

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB, bir sosyal konut projesini daha hayata geçiriyor. İBB iştiraki KİPTAŞ’ın yeni dönemdeki 3'üncü sosyal konut projesinin temeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yarın Tuzla'da atılıyor. Projenin başvuru detayları belli oldu.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Van Şifahane Camisi'nin temeli atıldı!

Van Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampüsünde Selçuklu mimarisi ile inşa edilecej ve 3 bin 500 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin temeli atıldı...

Bilecik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikanın temeli atıldı! 

Pazaryeri Organize Saniye Bölgesi'nde kurulacak fabrikanın temeli atıldı. Balata imalatı yapacak olan fabrika 3 bin 280 metrekare kapalı alanda faaliyet gösterecek. 

Kayseri Kocasinan'da 3 bin konutun temeli atıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin, Ahi Evran Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek olan konutların temelleri atıldı. Proje kapsamında bölgeye 3 bin yeni konut inşa edilecek.

İstanbul-Kapıkule YHT Projesi'nin temeli 3 Mayıs'ta atılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada İstanbul-Kapıkule Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin temelini 3 Mayıs tarihinde atacaklarını söyledi.

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Burhaniye Şehir Stadyumu'nun temeli atıldı!

3 milyon TL'ye mal olacak Burhaniye Şehir Stadyumu'nun temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

3. havalimani temeli ne zaman bitecek Haberi

3. havalimani temeli ne zaman bitecek

Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanı olacak projenin temeli bugün Başbakan Erdoğan tarafından atılıyor. Bu yatırımla bölgenin merkezi olacak İstanbul büyüme hızında dünyaya fark atacak.


Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesi ve birbirinden bağımsız altı pisti ile dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı için geri sayım başlıyor. Temeli bugün Başbakan Erdoğan tarafından atılacak havalimanının Avrupa'nın ulaşım merkezi haline geleceği yerli-yabancı tüm uzmanlarca öngörülüyor. 22 milyar 152 milyon euroluk kira bedeli ve 10 milyar 247 milyon euro yatırım maliyetiyle Cumhuriyet tarihindeki en yüksek yatırım olacak havalimanı başta Almanya Frankfurt olmak üzere birçok Avrupa şehrini endişelendiriyor. 


DÜNYANIN 30'DA BİRİ 

Merkezi Frankfurt'ta bulunan ve dünyada 12 havalimanının işletmesini yapan Fraport'un Operasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Peter Schmitz, "Frankfurt Avrupa'nın en önemli aktarma noktalarından...