05 / 05 / 2024

3. havalimanının kapıları

3. havalimanının kapıları

Türkiye’nin tek yerli döner ve kayar kapı üreticisi Metaxdoor, 24 metrekare bir dükkandan bugün 35 ülkeye ihracat yapan bir firma haline geldi. Mairutus’a kadar kapı gönderen firmanın hedefi 3. Havalimanı’na girmek.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

356 AVM bugün kapılarını açtı! 

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici olarak faaliyetleri durdurulan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli tedbirler alınarak bugün kapılarını açtı...

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

3. havalimanın ilk etabı 4 ay sonra açılacak!

Tamamlandığında dünyanın büyüğü olacak resmi açılışı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan 3. havalimanının birinci etabının inşaatı bitmek üzere. 

Google 3. havalimanının adını açıkladı!

İstanbul Yeni Havalimanı Projesi'nde yüzde 85'lik fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı. 29 Ekim 2018’de ilk uçuşları başlayacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın ismini Google açıkladı. 

3. havalimanının yüzde 80'i tamamlandı!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın 90 milyon yolcu kapasitesiyle hizmete açılacak olan ilk fazının yüzde 80’i tamamlandı. 29 Ekim 2018’de ilk uçuşlar başlayacak. 

3. havalimanına çılgın toprak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kanal İstanbul projesinden çıkacak 1,5 milyar metreküplük toprağın 3. Havalimanı'nın yanındaki arazinin yeşillendirilmesi için kullanılacağını söyledi.

MIPIM 2018 yarın kapılarını açıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri kabul edilen MIPIM 2018, yarın Fransa'nın Cannes kentinde kapılarını açıyor. 

3.havalimanının verisine 10,75 milyon Euro'luk teklif!

İstanbul 3. havalimanının altyapısında kullanılacak veri merkezi bulut otomasyon sistemini yapacak olan firma belli oldu. Netaş sistemin kurulumu, üç yıl işletilmesi ve beş yıl bakım-onarım hizmetlerinin sağlanması için 10.75 milyon Euro bedel ile en iyi teklifi verdi.

3. havalimanı Körfez pazarını etkilemeye başladı!

İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys, İstanbul 3. havalimanının daha şimdiden Körfez pazarını etkileyemeye başladığını açıkladı.

3. havalimanının ismi 29 Ekim'de açıklanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 3. havalimanının isim konusunda "İnşallah 29 Ekim'de hep beraber ismi öğreneceğiz, ondan önce herhangi bir isim telaffuz edilmesi ve ortaya konulması söz konusu değil." açıklamasında bulundu...

3. havalimanının kapıları Haberi

3. havalimanının kapıları

Son yıllarda AVM’ler, restoranlar, hastaneler ve hatta evlerimize kadar giren otomatik kapılar Türkiye’de büyük bir sektör oluşturdu. Yabancı firmaların ağırlıklı olarak faaliyet gösterdiği döner ve kayar kapı sektöründe tek yerli firma olan Metaxdoor’un Yönetim Kurulu Başkanı Tuba Arslan’ı bu hafta Patron Katı’na konuk aldık. Bir bayan olarak Türkiye’deki yabancı firmalarla rekabet ederek pazardan ciddi pay almayı başaran Tuba Arslan ile şirketin kuruluşu ve sektörün gelişimi hakkında konuştuk. İstanbul’daki fabrikasından 35 ülkeye ihracat gerçekleştiren Arslan’ın ticaret yaptığı ülkeler arasında neredeyse tüm dünya var. Ancak Arslan, adını bile belki duymadığınız  Afrika’nın Mauritus adasına kadar Türk malı kapılar gönderiyor. Arslan’ın şimdiki hedefi ise 3. Havalimanı...


- Bir bayan olarak bu sektöre girmek fikri nereden çıktı?

Sektöre alüminyum giydirme cephe işine girerek başladım. Bir cephe...