29 / 04 / 2024

3 ile yeni havaalanı

3 ile yeni havaalanı

Bakan Elvan'dan Kapıkule'ye hızlı tren, 3 ile havaalanı müjdesi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havacılık sektörünün gelişmeye devam ettiğini söyledi...

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, Nevbahar Kemer Konakları’nın yüzde 55’inin satıldığını belirterek, “Yatırımı süren projeleri teslime hazırlarken, önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirdeki yeni projeler için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği yeni projelerde toplam 583 konut yer alacak.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

OVP ile yeni vergi ve zamlar yolda: Emlak vergisi yeniden yazılıyor, araçlara ÖTV artışı gelebilir! 

Vergi uzmanları,  geçtiğimiz gün detayları belli olan OVP ile otomobilden konuta kadar çeşitli alanlarda yeni vergilerin gelebileceği ile ilgili sinyallerin verildiğini ileri sürdü. Peki OVP hangi alanlarda yeni vergilerin geleceğine, hangi vergilere ise yeni zamlar yapılacağına işaret ediyor?

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Merkez Bankasından çok konuşulacak yeni adım! Hemen bakın!

Kur korumalı mevduatta artış ivmesi 3 Mart’tan itibaren devam etti. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, kur korumalı mevduatlar 25.4 milyar lira artışla 1.58 trilyon lira ile yeni zirvesine ulaştı.

Aile Bakanlığı'ndan rahat nefes aldıracak yardım müjdesi! 3 bin 708 TL ödeme yapılacak!

Bakanlık, vatandaşların üzerindeki ağır yükü azaltmak amacı ile yeni bir müjde daha verdi. Bakanlık, çocuğu olan vatandaşlara yardım edecek! Başvuran ve şartları karşılayan 3 bin 708 TL'yi kapacak!

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

PEUGEOT Partner Van’ın güncel fiyatı ne kadar? Peugeot Partner Van 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Peugeot Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yeni bir sürüş deneyimi sunuyor. İşte, Partner Van’ın 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

TOKİ resmen duyurdu! 3 ile 811 yeni konut geliyor! Ev alacaklara müjde! 

TOKİ, Gaziantep, Yozgat ve Zonguldak illerindeki 811 yeni konut için düğmeye bastı. 3 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın yapılacak. İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

3 ile yeni havaalanı Haberi

3 ile yeni havaalanı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havacılık sektörünün gelişmeye devam ettiğini söyledi. Türkiye genelinde havalimanı inşasına devam edileceğini belirten Elvan, “Yozgat’ta, Rize'de havalimanı yapacağız. Trakya’da da havalimanı yapacağız.” dedi. Elvan, hızlı trenin de Kapıkule'ye kadar getirileceğini söyledi.


KAPIKULE'YE KADAR HIZLI TREN


Elvan, bir başka önceliklerinin de Türkiye'ye sınır olan ülkelerin ve sınır kapılarının hem demiryolu hem de karayolu açısından güçlendireceklerini belirterek, şunları kaydetti:


"Bulgaristan, Yunanistan bağlantımız, habur, Gürcistan ile bağlantımız… Yani sınırımızda yer alan ülkelerle altyapı bağlantımızı daha da güçlendirmek istiyoruz. Bu çerçevede İstanbul'u Edirne üzerinden Kapıkule'ye kadar hızlı tren ile bağlayacağız. 2015 yılında bunun ihalesine çıkmayı hedefliyoruz. Kapıkule'ye Bulgaristan sınırına hızlı tren ile bağlantıyı sağlamış olacağız. Mega projelerimiz arasında yer alan Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Köprümüz, bu köprü üzerinden geçecek...