15 / 05 / 2024

3 Katlı Geçiş Tüneli çed çalışmaları

3 Katlı Geçiş Tüneli çed çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, “3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum” dedi.

1.3 milyon kişi borcunu ödeyemeyerek yasal takibe düştü!

Açıklanan rakamlara göre borcunu ödeyemeyen ve bankaların takibine düşen vatandaşların sayısı giderek daha da artıyor. Geçen sene 1.3 milyon kişi kredi ya da kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düştü.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

Türk çiftin NASA projesi: 3 katlı yaşam alanı!

ABD’deki Türk girişimciler Fatih ve Eren Özmen çifti, 2028 yılında emekliye ayrılması beklenen Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yerini dolduracak ticari bir uzay istasyonu kuracaklarını açıkladı. Tasarladıkları uzay istasyonu, yörüngede kendiliğinden şişecek ve 3 katlı yaşam alanları sunulacak.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Uganda'da 3 katlı bina çöktü: 9 ölü!

Uganda'nın başkenti Kampala'da inşaat halindeki 3 katlı binanın çökmesi sonucu 9 kişi yaşamını yitirdi.

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallelesi, 619 ada 7 parselde yer alan 3 katlı binayı 19 milyon TL'ye icradan satıyor...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma Bakanı Turhan, İstanbul Boğazı’nın altından geçecek 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin projelendirme faaliyetlerinin tamamlandığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanlığı kararı sonrasında YİD modeliyle ihaleye çıkacağız" dedi...

Fatih'te 3 katlı binanın tabanı çöktü!

Fatih’te 3 katlı binanın giriş katında bulunan 5 kişinin yaşadığı dairenin zemini çöktü. Olay sonucunda 1’i çocuk 5 kişi yaralanırken bina çökme tehlikesine karşı boşaltılıp mühürlendi.

3 Katlı Geçiş Tüneli çed çalışmaları Haberi

3 Katlı Geçiş Tüneli çed çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Üsküdar’da bulunan Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen 4. Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu’na katıldı. Bakan Güllüce, sempozyumun ardından İHA’ya yaptığı açıklamada, İzmir-İstanbul arasını 3 saate düşürecek olan otoyol projesine değinerek, “İzmir-İstanbul’u 3 saate indiren bir otoyol yapılıyor. Şu an 7-8 saat biliyorsunuz. İstanbul’dan yola çıkan bir insanın 3 saatte İzmir’de olacağı projeyi gerçekleştireceğiz. Körfez’deki köprü de dünyanın sayılı projelerinden birisidir. Ayakları görülmeye kabloları çekilmeye başladı. Nasıl durduracak. Millete de durdururken ne diye durdurduğunu nasıl izah edecek. Millet onu iktidar etmez ki o da kalkıp onu durdursun. Niye durduracaksın dediğinde ne diyecek” dedi.


3. KÖPRÜYLE İSTANBUL RAHATA KAVUŞACAK”

3’üncü köprüyle İstanbul’un rahata kavuşacağını belirten Bakan Güllüce, “İstanbul, Ortadoğu ve Uzakdoğu’ya geçiş konumunda olduğu sebeplerle ağır nakliyatın gittikçe çoğaldığı...