16 / 05 / 2024

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi nerede

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi nerede

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Yılmaz, Semih Sanlı Harputluoğlu ve Sinan Yıldız ortaklığından kuruldu. 

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

OnePlus Nord 3'ü söylentiler arasında görmeyeli uzun zaman oldu. Telefon geçen sene bekleniyordu ama gelmedi. Bunun yerine OnePlus , OnePlus Nord 2 için başka bir varyantı piyasaya sürmeye karar verdi. Bu yıl, görünüşe göre nihayet OnePlus Nord 3'ü tüm görkemiyle görüyoruz.

Seçim öncesi 3 sürpriz! Olursa büyük rahatlık sağlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı bazı sürprizlerin detayları ortaya çıkıyor. Şu anda üç uygulama üzerinde çalışılmakta. İşte tüm detaylar...

Merakla bekleniyordu sonunda yayımlandı! iOS 16.3'ün özellikleri

Apple, merakla beklenen iOS 16.3 sürümünü yayınlandı. Bununla  birlikte iPhone’lar, birçok yeni fonksiyona sahip oldu. Diğer yandan, iPhone 14‘te ekranda yatay çizgilerin  çıkması gibi kullanıcıları çıldırtan birçok problem çözüldü.

Fortune 500 listesinin zirvesindeki ilk 3 Türk şirketi belli oldu

Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması’nda yer alan şirketlerin toplam net satışları bir önceki yıla göre yüzde 65,7 artarak 3 trilyon 212 milyar liraya çıktı. Fortune 500 Türkiye'nin listesinde ilk 3 sırayı alan Türk şirketleri bakın kimler oldu?

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 3. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

Türk müteahhitler dünyada 3. sırada!

Dünyanın En Büyük 250 Müteahhitti listesi açıklandı. Çin'in birinci, ABD'nin ikinci sırada yer aldığı listede Türkiye üçüncü sıraya yerleşti. 

Konut satışlarının yarısı o 6 şehirden!

2021 yılının ilk 6 ayında satılan toplam konutun yarısı İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya Bursa, ve Mersin'de gerçekleşti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 26 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

Yapı Kredi Koray GYO genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 9 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 30 Mart 2021 tarihinde tescillendi. 

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.12 milyon metrekare!

Pamir&Soyuer 2020 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2020 3. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.12 milyon metrekareye yükseldi...

Kanal İstanbul anketi: Yüzde 35.8 evet, yüzde 49.3 hayır!

Area Araştırma’nın son anketine göre vatandaşların yüzde 49.3’ü Kanal İstanbul projesine olumlu bakmıyor. AKP seçmeninin yüzde 12’si de projeye olumlu bakmadığını belirtiyor.

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi nerede Haberi

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi nerede

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi Mahmut Yılmaz, Semih Sanlı Harputluoğlu ve Sinan Yıldız ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü fırınlanmış veya fırınlanmamış sırlı veya sırsız duvar ve yer fayans, seramik, bordür, granit ve karolarını veya dekor fayans veya malzemelerini, seramik yapıştırıcı ve dolgu malzemelerinin satış ve pazarlamasını yapmak, ithal ve ihraç etmek, almak, satmak, bayiliğini ve mümessilliğini almak, yapmak, Her türlü inşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi adres; FULYA MAH.GARAJ SOK.NO.6 A/A...