04 / 05 / 2024

3 saat

3 saat

Kullanıcılarına sık sık ekonomik kampanyalar sunan online alışveriş sitesi Trendyol bu sefer farklı bir kampanyayla karşımızda. Günün belirli saatlerinde birçok ürünü 3 saatlik indirime sokan Trendyol’un son kampanyalı ürünleri yayınlandı. 

BİM'e 249 TL'ye akıllı saat, 3 bin 999 TL'ye hamur yoğurma makinesi geliyor! 22-29 Mart BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de bu hafta 22 Mart ile 29 Mart 2024 tarihleri arasında 249 TL'ye akıllı saat, 3 bin 999 TL'ye hamur yoğurma makinesi satılıyor. 22 Mart 2024 Cuma günü BİM Market aktüel ürünler kataloğu...

AVM otoparklarından alınan ücretlere dikkat! Bilinçli tüketici geri alabiliyor

AVM otoparkları 0-3 saat arası ücretsiz olması gerekiyor. Fakat bazı AVM'ler bu kuralı esneterek vatandaşlardan ücret alabiliyor. Bilinçli tüketiciler ise yapacakları itirazla bu hak gasbının önüne geçiyor. İşte tüm detaylar...

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

BİM'de Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39 TL’ye düştü!

BİM’den 7’den 70’e herkese indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 21 Temmuz’da Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 21 Temmuz 2023 Cuma...

Euro 3 saat sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından bekleniyor. Euro kurunun yönü 3 saat sonra belli olacak. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi?  Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın.

Aracı olanlar dikkat! Kimsenin bilmediği detay: O ücret geri alınabiliyor

Aracı olanlar dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, 0-3 saat arası ücretsiz olması gereken otoparkta kendisinden 60 TL park ücreti talep edilince, Tüketici Hakem Heyeti ve İBB'ye başvurarak şikayette bulundu. AVM’den ise otopark ücreti ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

AVM otoparklarını kullanan sürücüler dikkat! Bunu kimse bilmiyor! Paranızı geri alabilirsiniz!

AVM otoparklarında 0-3 saat arası bedava gerekirken pek çok AVM bu kurala uymayıp, insanlardan ücret istiyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kendisinden 1 saat 5 dakika için 60 lira isteyen AVM'yi şikayet etti. AVM, otopark ücretini geri verdi ve otopark girişinde bulunan ücret tarif

Altının kaderi 3 saat sonra resmen belli olacak! Elinde avucunda altını olanlar hemen baksın! Geri dönüşü yok

Gram altın Fed faiz kararı öncesi güne düşüşle başladı. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecel mi? Altının kaderi 3 saat sonra resmen belli olacak! Elinde avucunda altını olanlar hemen baksın! Geri dönüşü yok!

Amazfit Neo akıllı saat, BİM'e geliyor! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

3 Şubat 2023 BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Amazfit markasına ait Neo akıllı saat dikkat çekti. Ayrıca elektronik yazı tahtası, HP Travel genişleyebilir sırt çantası da 3 Şubat 2023'te BİM'de raflarda olacak. İşte detaylar...

Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Altın ile tasarlanan ve eşsiz detayları bünyesinde barındıran altın saatler en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer alıyor. Peki kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın saat kaç lira? Elizi 3 Ocak 2023 fiyat listesi.

Alışveriş merkezlerinde otoparka ücret ödemeyin! 0-3 saat detayına dikkat!

Alışveriş Merkezleri’nde (AVM) otopark hizmeti yasal olarak ilk üç saat ücretsiz olmasına rağmen çoğu kuruluş bu kurala uymayarak milyonlarca lira haksız kazanç elde ediyor.

Hangi YHT hattı ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en önemli yatırımları arasında yer alan YHT projeleri tamamlandığında Ankara-Sivas arası seyahat süresi 12 saatten 2 saate, Ankara-İzmir arası 14 saatten 3 saat 30 dakikaya inecek.

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi günler?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ülke genelinde uygulanmaya devam ediyor. Yeni koronavirüs tedbirlerine göre 65 yaş üstü vatandaşlar hafta içi sadece 3 saat sokağa çıkabilecek.

3 saat Haberi

3 saat

Peki hangi ürünler Trendyol’da indirime girdi? 

İşte cilt bakımından saklama kabına kadar indirimli o ürünler…

Boom Butter Saç Bakım Yağı 2’li paket: 70.11 TL
Rebeka 6’lı mutfak kurulama bezi seti: 35,57 TL
Kitchen Life 18’li saklama kabı seti: 181,41 TL

Evdeucuz dekoratif ahşap 6’lı kelebek duvar süsü: 9,29 TL
She berrak çekmece içi organizer 4’lü: 29,21 TL
LENOVO Kulakiçi kablosuz telefon kulaklığı: 221,13 TL
XİAOMİ taşınabilir şarj cihazı: 198,69 TL
Kristal Tasarım 6’lı kokteyl peçetesi: 24,37 TL
LOTUS Gümüş 14k rose gold yüzük: 9,34...