28 / 04 / 2024

3 stadyuma terör saldırısı

3 stadyuma terör saldırısı

İstanbul’da bulunan stadyumlara, polis ekiplerinin toplu olarak beklediği noktalara ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı katlandı: 20 yaş altı yatırımcı sayısı 3 senede 25 katına çıktı! 

Borsada son 3 senede yatırımcı sayısı yüzde 305, 20 yaş aralığındaki yatırımcı sayısı ise 25 kat yükseldi. 40 yaşın altındaki yatırımcıların toplamdaki payı yüzde 27.6’dan 54.5’e ulaştı. İşte o rakamlar...

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

BM'den afet bölgesine 3 bin çadır 

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve tüm dünyayı hüzüne boğan depreme kayıtsız kalmadı ve zarar görenlere destek amacıyla Türkiye'ye 3 bin çadır gönderdi.

ŞOK 3 Aralık ürünleri kaçmaz! İşte bu ürünler yarı fiyatına ŞOK’TA!

ŞOK hafta sonuna özel bazı ürünlerde indirime gitti. Eğer bu ürünlere ihtiyacınız varsa 3 Aralık ŞOK indirimlerini sakın kaçırmayın! İşte 3 Aralık 2022 ŞOK indirimli ürünler listesi!

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Madame Coco'da Babalar Günü kampanyası başladı! 3.236 üründe sepette yarısını öde fırsatı!

Madame Coco'da bomba Babalar Günü kampanyası başladı. Kampanya kapsamında toplamda 3 bin 296 üründe sepette yarısını öde fırsatı sunuluyor. İşte Madame Coco Babalar Günü kampanyası detayları...

A101'de 'Nero Tava Seti 3'lü bakır ve yeşil renk seçeneği ile sadece 179,95 TL!

a101 müşterilerine uygun fiyatlı ürünlerinin satışına devam ediyor. 10 Mart itibariyle satışa sunulacak olan 'Nero Tava Seti 3'lü ürünün detaylarını yayınladığı katalogda verdi. Peki 'Nero Tava Seti 3'lü setin özelikleri neler? İşte 'Nero Tava Seti 3'lü set ürünün ayrıntılar...

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Suç Gelirlerinin Aklanmamasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Şırnak'ta terör mağduru aileler yeni evlerine kavuştu!

Şırnak'ta yeni evlerine kavuşan terör mağduru 123 aile yeni büyük sevinç yaşadı...

3 stadyuma terör saldırısı Haberi

3 stadyuma terör saldırısı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda terör örgütü PKK’nın bir eylem timinin İstanbul’da bulunan stadyumlar, polis ekiplerinin toplu olarak beklediği noktalar ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne saldırı hazırlığında olduğunu belirledi. Terör saldırısı planladıkları belirlenen 3 kişi tutuklandı


ANTİ-TANK ROKET BAŞLIĞI ELE GEÇİRİLDİ


Bunun üzerine TEM ekipleri 25 Ağustos Perşembe günü İstanbul ve Diyarbakır’da eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda İstanbul Kadıköy’de bulunan bir inşaat şantiyesinde Sipan K., Diyarbakır’da düzenlenen operasyonda ise, Hamit E. ve Şirvan O. yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda Diyarbakır’da gözaltına alınan Hamit E.’nin işyerinde yapılan aramalarda anti tank roket başlığı, kalaşnikof tüfek, örgütsel dokümanlar ve terör örgütü PKK’nın bayrakları ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi’nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne...