05 / 05 / 2024

3. Tunnel Expo Turkey 2016

3. Tunnel Expo Turkey 2016

Türkiye’nin Tünel ve Tünel Yapım kavramlarını tanımasını sağlayan TUNNEL EXPO, 2014 ve 2015’in ardından 3. kez sektörle buluşuyor.

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Tahincioğlu 3 projesiyle Expo Turkey by Qatar 2018'de yerini aldı!

Tahincioğlu, Doha’da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı’na üç nitelikli projesiyle katılım gösterdi. 

Dubai'de 3 milyar dolarlık 47 inşaat ihalesi yapılacak!

Dubai'de, Expo 2020 dünya fuarı için yerel ve yabancı şirketlere açık olmak üzere, 3 milyar dolar değerinde 47 inşaat ihalesi açacak. Expo 2020 için, alanı 438 hektar olacak olan fuar alanının yanı sıra binlerce yataklık oteller inşa edilecek ve Dubai metro hattı genişletilecek.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Acun Ilıcalı, Antalya EXPO alanına talip!

Türkiye; tarihinin ilk EXPO’sunu Antalya’da gerçekleştirdi. 30 Ekim’de sona erecek organizasyon sonrası dev fuar alanının özelleştirilmesi yönünde bir formül üzerinde çalışılıyor. 3 milyar dolara mal olan EXPO alanının özelleştirileceği, talibinin de Acun Ilıcalı olduğu konuşuluyor.

3. Tunnel Expo Turkey 1-4 Eylül'de İstanbul Fuar Merkezi’nde!

Türkiye’nin Tünel ve Tünel Yapım kavramlarını tanımasını sağlayan TUNNEL EXPO, 2014 ve 2015’in ardından 3. kez sektörle buluşuyor.

Smart City Expo Fuarı yapıldı!

Smart City Expo Fuarı’nda EBYS, e-Başvuru yönetimi, 3 B gibi projelerini sergiledi. Ayrıca Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencilerinin icadı olan robot da yaptığı jimnastik gösterileriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran'da!

Nüfusu 100 bini aşan 150'den fazla belediyenin başkanı ile bazı ülke liderlerinin yanı sıra 10 bin profesyonelin katılacağı Uluslararası Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi EXPO 2016 Antalya’ya katılacak!

EXPO 2016 Antalya’da Hatay rüzgarı esecek. Hatay Büyükşehir Belediyesi, 13 uygarlığa ve 3 semavi dine ev sahipliği yapmış, kültürü, tarihi ve doğasıyla bir dünya şehri olan Hatay’ı tanıtmak için simülasyon teknolojisini kullanacak.

EXPO 2016 Antalya'daki kongre merkezinde sona gelindi!

Türkiye'nin en büyük kongre merkezinde sona gelindi. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, “Türkiye'nin en büyük oditoryumuna sahip 5 bin 3 kişilik kongre merkezi ile turizmin çeşitlenmesi sağlanacak” dedi.

Antalya Expo Tower günde 3 metre yükseliyor!

Antalya'nın 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla düzenleyeceği Expo 2016 Antalya'nın en önemli simgelerinden 'Antalya Expo Tower' adlı 100 metre 70 santimlik kulenin inşaatı, günde 2- 3 metre yükseliyor.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

3. Tunnel Expo Turkey 2016 Haberi

3. Tunnel Expo Turkey 2016

Demos Fuarcılık tarafından organize edilen ve Tünelcilik Derneği (TÜNELDER) tarafından da desteklenen 3. TUNNEL EXPO TURKEY, (3.Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı) 01 - 04 Eylül 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak.


3.TUNNEL EXPO TURKEY, yurt içi ve yurt dışından sektörün öncü firmalarını bir araya getiriyor. Her geçen gün daha büyük ihalelerin açıldığı, milyar Euro’luk yatırımların yapıldığı ulaştırma alanında, karayolları için büyük öneme sahip tünel yapımında faaliyet gösteren firmalar, fuara büyük ilgi gösteriyorlar.


Büyük İhaleler Öncesi Firmalar Görücüye Çıkıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın açıkladığı ihaleler ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün planları öncülüğünde 2016 ve 2017 yıllarında Türkiye’nin dört bir yanında, karayolu ve metro tünel ihaleleri açıklanmış durumda. Tünelcilik sektöründe büyük atılımların beklendiği önümüzdeki dönemde, fuara katılan firmalar, bu inşaatlarda kullanılacak araç ve...