03 / 05 / 2024

30. modef expo 2013

30. modef expo 2013

Modef Expo, 30.kez kapılarını açacak. 4-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Modef Expo’nun açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu yapacak. Fuarı 2. günde Adalet Bakanı Sadullah Ergin de ziyaret edecek...

Hatay EXPO 2021'in düzenleneceği alanda inşaat hız kesmiyor!

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla 10 Aralık 2021-30 Mayıs 2022'de yapılacak EXPO 2021'in gerçekleşti alan tanıtıldı.

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Acun Ilıcalı, Antalya EXPO alanına talip!

Türkiye; tarihinin ilk EXPO’sunu Antalya’da gerçekleştirdi. 30 Ekim’de sona erecek organizasyon sonrası dev fuar alanının özelleştirilmesi yönünde bir formül üzerinde çalışılıyor. 3 milyar dolara mal olan EXPO alanının özelleştirileceği, talibinin de Acun Ilıcalı olduğu konuşuluyor.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

EXPO-Kundu-Belek yolu 30 Ekim'de açılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara sözünü verdiği EXPO-Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yolun 30 Ekim tarihinde açılması için talimat verdi.

Ali Kılıç: M’Expo için Esenkent’ten 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi

Ali Kılıç: M’Expo Center için 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

EXPO 2016 Antalya Parkı için düğmeye basıldı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek EXPO 2016 Antalya Parkı için düğmeye bastıklarını söyledi.

15.MÜSİAD Fuarı CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı 15.MÜSİAD Fuarı, 26 ile 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. 15.MÜSİAD Fuarı yoğun ilgi görüyor.

30. modef expo 2013 Haberi

30. modef expo 2013


İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte fuar alanında incelemelerde bulundu. Aktaş, sosyal, kültürel, tarihi ve ekonomik yapısıyla birçok zenginliği bir arada barındıran en eski yerleşim yerlerinden birinin İnegöl olduğunu ifade ederek “Mobilya üretiminde de kadim ve önemli bir merkez. 2000'li yılların başından itibaren kurumsal yapısını oturtan ve markalaşan İnegöl mobilya sektörü, Yılda 2 defa düzenlenen MODEF fuarları ile kalite ve pazarlama anlamında büyük bir ivme kazanmış, 'Türkiye'nin modası İnegöl Mobilyası', söylemi ile sektöre damgasını vurmuştur.” dedi.


“30. MODEF EXPO 2013’ü, 4-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.” diyen Başkan Aktaş, şunları söyledi: “Hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Bu sene EXPO fuarına yoğun talebi karşılamak, daha fazla mobilyacının katılabilmesini sağlamak adına fuar alanımıza modern portatif çadır...