18 / 05 / 2024

31 Mart seçim vaatleri

31 Mart seçim vaatleri

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için sahada olan başkan adayları vatandaşlarla bir araya geldiklerinde vaatlerinde genelde dönüşüm ve ulaşım odaklı projelerini öne çıkarıyor. 

31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Türk Hava Yolları (THY) 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalar da bulundu. Buna göre belirtilen şartlara uygun olan bu yolcuların da biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler içinde ücretsiz iade hakkı tanındığını kaydedildi.

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

TOKİ danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 31 Mart'ta!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 31 Mart'ta yapılacak.

31 Mart seçimlerinin belediyecilikte değiştirdikleri!

Sosyolog Faruk Özcan, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin belediyecilikte değiştirdiklerini kaleme aldı. Özcan'ın seçmenlere iyi, yeni(den) seçilen belediye başkanlarına kötü bir haberi var...

31 Mart 2019 seçimleri emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye bir seçimi daha geride bıraktı. Sandıktan siyasal istikrara "devam" kararı çıktı. Tebernüş Kireçci 31 Mart 2019 seçim sonuçlarının emlak piyasasına yansımasını kaleme aldı...

Seçim öncesi konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim öncesinde ne durumda? İşte 29 Mart itibariyle bankaların güncel konut kredisi faiz oranları...

Çukurova Balkon’da büyük fırsat! 31 Mart'a kadar!

Konut seferberliği kapsamında geçerli olan 5 yıl 0 faiz, 10 yıl 0,45 ve 20 yıl 0,79 faiz oranına iki seçenekli ödeme kampanyasını da dahil eden Çukurova Gayrimenkul, 31 Mart’a kadar Kartal’ın merkezinde konumlanan projesi Çukurova Balkon’da büyük fırsat sunuyor.

Seçim sonrası konut fiyatları zamlanacak mı?

Gayrimenkul sektöründe son birkaç aydır süre gelen durgunluğun genel seçimler sonrasında düzeleceğini ifade eden Birol Polat, seçim ertesi konut fiyatlarının zamlanacağını dile getirdi.

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Emine Nur Günay seçim beyannamesinde konuta yer verdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Baş Danışmanı AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Emine Nur Günay partisinin Eskişehir Seçim Beyannamesini açıkladı.

Point Bornova AVM'nin açılışı seçim sonrasına kaldı!

350 milyon dolar yatırım bedeli ile İzmir Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası ile Bornova'da hayata yükselen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışı seçim sonrasına kaldı.

Siyasi partilerin seçim beyannamelerinde Bursa'ya imar vaatleri!

Osmangazi'deki Bağlarbaşı Mahallesi'ne giden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'e iletilen "kaçak yapılara elektrik ve su bağlanması" isteği kentsel dönüşüm koşuluyla AK Parti'nin seçim beyannamesinde vaat olarak yer aldı.

31 Mart seçim vaatleri Haberi

31 Mart seçim vaatleri

İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep ve Antalya gibi büyükşehirlerde belediye başkanlığı için yarışan adaylar, aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna verildiği bu hafta içerisinde vaat paketlerini açıklıyorlar. 

Yeni Akit Gazetesi'nden Mehmet Canıtatlı'nın haberine göre adayların kentsel dönüşümle ulaşım konulu projeleri ise vatandaşlar tarafından dikkatlice izleniyor. İş ve aş konusundaki beklentiler ise buluşmaların önemli başlıkları arasında yer alıyor. İşte seçildikleri takdirde şehirlerine farklılık katacak olan adayların son 5 gün içerisinde verdikleri mesajları:

"Projelerim hazır 1 Nisan’ı bekliyorum"
AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, ilçe genelinde ulaşım, park, yeşil alanlar, kıraathaneler ve kültür sanat alanlarında uygulayacakları öncelikli projeler için geriye sayımın başladığını söyledi. Yıldırım, “1 Nisan’da göreve gelir gelmez projeleri uygulamaya hemen başlayacağız” dedi.

Vatandaşları dinliyoruz
İsmet Yıldırım, son iki ayı hem Ümraniye için...