02 / 05 / 2024

31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü

31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü

Folkart Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası “31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü”ne, sigarayı bırakarak girdiklerini açıkladı. Folkart, tamamen ‘Sigarasız Şirketler’ arasına katıldı.

Bakan Işıkhan deprem bölgesindeki sigortalılara müjdeyi verdi: Prim borcu ödeme süresi 31 Mayıs'a ertelendi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini kendisi ödemekle yükümlü vatandaşların, prim borcu ödeme süresinin 31 Mayıs 2024 tarihine ertelendiğini açıkladı.

Konut, iş yeri, arsa tapusu olanlar aman ödemeyi unutmayın! Emlak vergisinde geri sayım başladı! 

2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksiti 1 Mart-31 Mayıs döneminde ödenmişti. İkinci taksit ödemeleri başladı. Peki emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zamana kadar sürecek? 

Küresel ham çelik üretimi Mayıs ayında yüzde 5,1 düştü!

Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,1 düştü ve 161,6 milyon ton oldu.

Son dakika depremler! 31 Mayıs deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

31 Mayıs Çarşamba günü son deprem listesi yayımlandı. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? İşte 31 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi!

Gram altın ne kadar? Altın fiyatlarında bugün yükseldi mi? 31 Mayıs Çarşamba 14, 24 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.313,24 liradan satılıyor. 31 Mayıs 2023 yani haftanın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 31 Mayıs altın fiyatları!

Dolar yeni güne rekorla başladı! Bugün dolar alış fiyatı ne kadar? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 31 Mayıs Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar kuru…

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli işlemlerinde görülen artışların ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları uçtu! Bilezik almak isteyenlerin cebi yanacak! 31 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Gram altın bugün yeni rekora imza attı. Altın fiyatlarındaki yükseliş dedema ederken altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik almak isteyenlerin cebi yanacak! 31 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Euro bugün ne kadar? 31 Mayıs Çarşamba euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru

Euro kuru 31 Mayıs 2023 Çarşamba sabahında yüzde 1,63 oranında değer kazandı. Peki euro bugün ne kadar? 31 Mayıs Çarşamba euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru.

Altın fiyatları atağa geçti! Gram altın fırladı! Çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün atağa geçti Gram altın fırladı. Altın fiyatları bugün en kadar oldu? Çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Elektrikler kesilecek mi? 31 Mayıs Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 31 Mayıs 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Borcu olanlar dikkat; 31 Mayıs'a kadar ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak

2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs Çarşamba günü sona erecek. Bu tarihe kadar ödeme yapmayan kişilere gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise 30 Kasım'a kadar yapılabilecek. İşte detaylar...

31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü Haberi

31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü

İzmir’den yola çıkarak, yaptığı özel projeler ve yeni büyük yatırımlar ile yapı sektöründe Türkiye’nin birincisi olma hedefine emin adımlar ile yürüyen Folkart, çalışanları ile işbirliği içinde, uzun süredir yürüttüğü projesini sonlandırarak, artık tamamen “Sigarasız Şirket” oldu. Çalışanlar, aylar öncesinden kendilerine verilen özel bir eğitim ve psikolojik destek sonucu; bir plan dahilinde gönüllü olarak, aşama aşama sigarayı bıraktılar.


Sigarasız insan kaynakları politikası

Folkart, çalışanlarının bu gönüllü desteğiyle, ‘31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü’ne, sigaradan tamamen arınarak “SİGARASIZ ŞİRKET” olarak girdi. Folkart’ın insan kaynakları politikası da, çalışanlarının desteği ile artık “SİGARASIZ” şekillenecek. Sigara içip, yeni iş başvurusunda bulunanlar, FOLKART’ta görev alamayacak. Folkart, iş başvurularında da özellikle değerlendirmek istediği kişileri, ‘sigarayı bırakma’ şartı ile önce eğitime yönlendirererek, kişinin tercihi ve alınan sonuca bakarak, son kararını...