17 / 05 / 2024

37. istanbul yapı fuarı ne zaman

37. istanbul yapı fuarı ne zaman

Yapı sektörünün tüm profesyonelleri 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında 37. İstanbul Yapı Fuarı’ nda buluşuyor. HEKİM YAPI’ nın sektöre sunduğu yeni ürünleri fuar ziyaretçilerini bekliyor...

Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur? Buğra Gökce 10 maddede açıkladı! 

Son zamanlarda Kanal İstanbul'daki son durum sık sık merak konusu oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından 'Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur?' diyerek bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Salim Manaz tarafından kuruldu.

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yiğit tarafından kuruldu.

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahaa M. H. Abutayyem tarafından kuruldu.

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenler'de Furkan Kınay tarafından kuruldu.

37. istanbul yapı fuarı ne zaman Haberi

37. istanbul yapı fuarı ne zaman


Yapı sektörünün tüm profesyonelleri 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında 37. İstanbul Yapı Fuarı’nda buluşuyor. HEKİM YAPI’nın sektöre sunduğu yeni ürünleri fuar ziyaretçilerini bekliyor. Teknoloji ve     Ar-Ge yatırımlarıyla cephe kaplama malzemesi sektörünün öncüleri arasında yer alan, Türkiye’nin ilk otoklavlı fibercement üreticisi HEKİM YAPI fuar boyunca, iç cephe ve kuru dış cephe sistemleri için geliştirdiği hafif fibercement levha BOARDIA, esnek levha FLEXIA ve prefabrik yapıların yalıtımlı hazır duvarı YAPIPAN’ı sergileyecek.


Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektörel buluşması olan Yapı Fuarı, 6-10 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri konusunda sektörün tüm paydaşlarını buluşturan fuarda HEKİM YAPI, 5A Salonu’nda yer alan 212 numaralı standda inovatif ürünlerini sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.


Kuruluşundan bu yana yalıtım sektöründe adından...