05 / 05 / 2024

3.etap raylı sistem ihalesi nedir

3.etap raylı sistem ihalesi nedir

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 kilometrelik Varsak-Otogar-Meltem-Nostaljik tramvay hattı güzergahını kullanacak olan 3'üncü etap raylı sistem için ihale sürecini başlattı

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

İstanbul'daki raylı sistem uzunluğu 354,3 kilometreye çıkacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu raylı sistemlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İstanbul'daki 251 kilometre olan raylı sistem uzunluğunu 354,3 kilometreye yükselteceğiz." dedi

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşlerini başlattı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

İstanbul'daki raylı sistem projelerine 5 milyar liralık bütçe ayrıldı!

2021 yılı Yatırım Programı'na göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının kent içi ulaşım projeleri bütçesinden en fazla payı mega kent İstanbul alırken söz konusu ödeneğin 3 milyar 45 milyon lirası İstanbul Yeni Havalimanı Raylı Sistem Bağlantıları Projesi içinkullanılacak

İstanbul'da 2021'de 3 raylı sistem hattı açılacak!

İBB Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Bütçe ve Denetim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2021 yılı bütçesi, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapılan İBB Meclisi oturumunda gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım yatırımlarında 2021'de 3 raylı sistem hattının açılacağını belirtti.

Adana'daki ikinci etap raylı sistem güzergahı ne zaman tamamlanacak?

Adana ilindeki ikinci etap raylı sistem güzergahının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesi hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem çalışmaları hızlandı. Bu kapsamda bazı yollar 2 ay süreyle trafiğe kapatılacak.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum ne?

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğü Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksına (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) sıcak asfalt döküldü. Hızla ilerleyen ray montajı da Eğitim Araştırma Hastanesi kavşağına kadar geldi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi 2 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Meltem Bulvarı üzerinde süren alt yapı çalışmalarını inceledi. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Böcek, Meltem etabında hayata geçirilen çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

3.etap raylı sistem ihalesi nedir Haberi

3.etap raylı sistem ihalesi nedir

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 11 kilometre uzunluğunda ve 2009 yılında kullanılmaya başlanan Fatih-Meydan hafif raylı sistem hattının ardından başladığı Meydan-Havalimanı-EXPO hattına üçüncüsünü eklemek için ihale sürecini başlattı. Antalya'da 3'üncü aşama olarak hayata geçirilecek Varsak- Otogar-Meltem-Nostalji Tramvayı hattı, 23 kilometrelik uzunluğuyla kentin en büyük ulaşım yatırımı olacak. İhale süreci, 7 Ağustos günü yapılacak ön yeterlilik başvurularıyla başlayacak. 


3'ÜNCÜ ETAP GÜZERGAHI 

Büyükşehir'in Varsak-Otogar, Otogar-Meltem, Meltem-Nostaljik Tramvay olarak üç aşama içinde planladığı yeni hat çalışmaları, Antalya Müzesi'nden Zerdalilik'e uzanan nostaljik hattın da rehabilitasyonunu öngörüyor. 3'üncü aşama raylı sistem hattı eski Varsak Belediyesi'nden başlayacak. Bu noktadan başlayacak hat, Yeşilırmak Caddesi boyunca orta refüjden hemzemin Sakarya Bulvarı kesişimine kadar uzanacak. Burada yer altına girecek hat, Sakarya Bulvarı'nda orta refüjde tekrar yer üstüne çıkacak ve Otogar durağında mevcut...