08 / 05 / 2024

3.havalimanı eğitim programı

3.havalimanı eğitim programı

2017'de hizmete girecek İstanbul'daki 3'üncü havalimanında çalışacak personel yetiştirmek için mesleki ve teknik okullarda yeni bir program uygulanacak..

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Üniversite öğrencilerine 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek. Eğitim desteği bekleyen öğrenciler bu paraları mutlaka alın...

Engelli bireysel eğitim desteğine okkalı zam 3 bin 147 TL oldu!

Engellilere bireysel eğitim desteği ödemeleri arttırıldı. İşte ödemelere ilişkin tüm detaylar...

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Öğretmen ve başöğretmenlik eğitim programı başvurularını aman kaçırmayın! MEB duyurdu: Resmen başladı! 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitim programı ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Milli Eğitim tatili uzatıp, 3 gün daha ekleme yaptı! Çocuklar buna çok sevinecek!

Arka arkaya gelen tatil müjdeleri öğrencileri sevindirdi. Tatilin son gününde milli eğitim bakanlığı bir açıklama yaptı. Açıklamayla birlikte öğrenciler sevindi. Üç gün daha tatil olacak. İşte tüm detaylar…

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Türkiye İMSAD, Yeşil Mutabakat’a hazırlık için özel eğitim programı başlattı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye İMSAD, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yeşil Mutabakat’a hazırlık amaçlı olarak üyelerine özel eğitim programı için düğmeye bastı.

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

Hukuk Eğitim'in bu haftaki Online Hukuk Konferansları programı yayınlandı!

Aristo yan kuruluşu olan Hukuk Eğitim tarafından verilen Online Hukuk Konferansları devam ediyor. İşte bu hafta yapılacak online konferans programı...

3.havalimanı eğitim programı Haberi

3.havalimanı eğitim programı

İstanbul'un 3'üncü havalimanına personel yetiştirmek için mesleki ve teknik okullarda sivil havacılık programı açılacak

2017'de hizmete girecek İstanbul'daki 3'üncü havalimanında çalışacak personel yetiştirmek için mesleki ve teknik okullarda yeni bir program uygulanacak. 10 bine yakın kişinin istihdam edilmesi beklenilen dünyanın en büyük havalimanında hizmet verecek personeli yetiştirmek için Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Mesleki ve teknik eğitimde ilk kez "sivil havacılık alanı yer hizmetleri öğretim programı" başlayacak. Havalimanında yer hizmetleri alanında çok fazla elemana ihtiyaç duyulacağı öngörüsüyle hazırlanan taslak program önümüzdeki yıl uygulamaya konulacak. Mesleki ve teknik eğitimde bir ilk daha hayata geçirilecek. Ankara'da "yeşil teknoloji" konusunda uluslararası eğitim merkezi olarak faaliyet gösterecek bir okul yapılacak. Yenilenebilir enerji ile ilgili 3 yıl önce açılan alanda akıllı okul kurulacak. Öğrenciler, bu...