05 / 05 / 2024

3.havalimanını kaç kişi fonlayacak

3.havalimanını kaç kişi fonlayacak

3.havalimanına hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! İşsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre söz konusu dönemde  işsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu! 

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Yeni Evim Kampanyasına kaç kişi başvurdu? Rakamlar şaşırttı!

Orta gelir grubundan vatandaşların ev sahibi olması amacıyla hayata geçirilen Yeni Evim Konut Finansman Programından ilk rakamlar geldi.  81 ili kapsayan ve piyasa koşullarından uygun fiyatlar sunan kampanyaya 10 günde kaç kişi başvurdu? İşte detaylar…

TİKA uzman yardımcısı iş ilanı! Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları neler? Son başvuru 23 Ocak 2023!

TİKA uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu. Peki kaç kişi alınacak? Başvuru şartları neler? Son başvuru 23 Ocak 2023’te sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar…

TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir?

TOKİ sosyal konut projelerinde 2+1 ile 3+1 daireler yapılacaktır. Peki her evden kaç kişi başvuru yapabilir, TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir? sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Altın bugün ne kadar? 3 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 3 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 3 Ekim altın fiyatları!

Altının başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte 26 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün altının başkentinde altın fiyatları kaç lira? İşte 26 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın bugün ne kadar? 3 Ağustos gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 3 Ağustos Çarşamba yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 3 Ağustos altın fiyatları!

Elinde Euro'su olanlar hemen bu rakama baksın! Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 Euro kuru!

Euro kurundaki son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.  Peki Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 Euro kuru...

3.havalimanını kaç kişi fonlayacak Haberi

3.havalimanını kaç kişi fonlayacak

Borsatek'te yer alan habere göre, yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak. Habere göre 5'li konsorsiyum ile bankaların görüşmelerinde neredeyse sona yaklaşıldı. Yabancı bankaların çeşitli nedenlerle konsorsiyuma girmediğini söyleyen bir kaynağa göre, 4.5 milyar euroya yakın kredi Ziraat Bankası, Halkbank ve Denizbank'ın oluşturduğu ikisi kamu biri özel üç Türk bankası tarafından kullandırılacak bazı kaynaklar ise şimdiye kadar Türkiye'deki bir proje için kullandırılacak en büyük kredinin 700 milyon euroya yalan kısmının Eximbank tarafından, yapüacak bazı düzenlemeler üe kullandırılabileceğini, bunun için ekonomi yönetimi ile tarafların ve konsorsiyumu yöneten bankaların görüştüğünü söylüyor. 


İstanbul'un kuzeyine yapılacak 3.havalimanının ihalesini 22 milyar 152 milyon euroluk rekor teklifle Limak İnşaat-Kolin İnşaat-Cengiz İnşaat-Mapa İnşaat-Kalyon İnşaat Ortak Girişim...