05 / 05 / 2024

3.köprü güzergah değişikliği

3.köprü güzergah değişikliği

3. köprü bağlantı yolları inşaatı başladıktan sonra planlar değişti. Rant iddiaları ortaya atılınca Bakan Yıldınm değiştirilen 4 noktayı açıkladı. Habertürk Gazetesi muhabirlerinden Sertaç Akkoç köprünün değiştirilen noktalarını inceledi...

3.köprü için ağaçların kesildiği yerde değişiklik olmadığı söylendi!

3. köprü güzergâhındaki değişiklik tartışmaları sürüyor. Muhalefetin yol yapımı için ağaçların boşuna kesildiği iddiaları var. Ancak karşı taraf güzergâh değişikliğinin ağaç kesilen bölgede olmadığını söylüyor...

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun güzergah değişikliği TBMM'de!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesinde yapılan güzergah değişiklikleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Güzergahı değişen demiryolu projelerinin zararı TBMM gündeminde!

TCDD ile sözleşme imzalandıktan sonra güzergah değişikliği yapılan bazı demiryolu projelerinin oluşturduğu kamu zararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun güzergahı değişiyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nın güzergahı değişiyor. 12 duraktan olan metro hattına ek durak ekleniyor. Peki ek durak çalışmaları ne durumda?

Konut fiyatlarına ‘3. Köprü’ dopingi!

Sahibinden. com'un emlak endeksi verilerine göre, köprü güzergahında bulunan bölgelerde konut fiyatlarında artış gözlemlendi.

Maçka Parkı'nda imar değişikliği memnun etmedi!

Dolmabahçe- Levazım-Baltalimanı- Ayazağa Tünelleri Projesi'nin imar planı değişti. Tünel'in çıkışı Maçka Parkı'ndan olmayacak. Yeni plan için tünelin iç kısmında güzergah değişikliği yapıldığını ve tünelin çıkış kısmında bir değişiklik yapılmadığını iddia edildi.

3. Köprü güzergahındaki ağaç kesme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 3. Köprü güzergahındaki bir ağaç kesme çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Ankara Hacettepe Köprüsü'nün güzergahı değişiyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü'nde güzergah değişikliği yapıldı.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

3.köprü güzergah değişikliği Haberi

3.köprü güzergah değişikliği

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul'un Fethi'nin 560. yıldönümünde 29 Mayıs'ta temeli atılan 3, köprü ve bağlantı yollan, inşaat çalışmaları başladıktan sonra 4 ayrı noktada değiştirildi. Güzergâh, Avrupa yakasında Odayeri-Ağaçlı, Uskumruköy ve Anadolu yakasında Hiva ve Reşadiye bölgesinde kaydırıldı. Yapılan plan değişikliği rant iddialarına neden olunca Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım değişikliği şöyle açıkladı: "Köprü güzergâhında bazı yerlerde mecburi sapmalar oldu. Mesela Riva Deresi'nde kuş yollarına rastladı. Orada yolu hafif değiştirdik. Kaynak sularına rastlayan bölgeler oldu, değiştirdik.


Böyle mecburi ufak tefek değişikliklerin planlara işlenmesi lazım. Yapılan işlem budur. Yoksa köprüyü gelişigüzel yapıyoruz, sonra 'Kusura bakmayın yanlış oldu'.,, Bu ciddiyetsiz bir sey," 


AVRUPA HIZLI İLERLİYOR 

HABERTÜRK, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi "nin güzergâhını değiştiren Bakan Yıldırımdın açıkladığı...