09 / 05 / 2024

3.köprüye enerji desteği

3.köprüye enerji desteği

Aksa Jeneratör Kiralama Genel Müdürü Murat Dönmez, "Avrupa ile Asya'yı üçüncü kez birbirine bağlayacak ve dünyanın üzerinden raylı sistem geçen en uzun asma köprüsünün inşaatının tamamlanmasında bizim de katkımız olacak." dedi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

3 milyar dolarlık 3. Köprü'nün yüzde 51’i nasıl 688 milyon dolara satıldı?

3 milyar dolar civarında yatırım öngörülen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 51'inin 688 milyon dolara satılacak olması kafada soru işaretlerine neden oldu.

Çinliler 3. köprüye talip!

Çinli China Merchants Expressway, CMU, Zhejiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway firmalarından oluşan 688.5 milyon dolar sermayeli konsorsiyum 3.köprünün işletmesinden sorumlu olan IC İçtaş'ın yüzde 51'ini almayı hedeflediğini açıkladı.

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçişler başladı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün (3. Köprü) açılmasıyla vatandaşlar gece 00.00 beklemeden köprüye akın etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla köprüye gelen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekmek için birbirleriyle yarıştı.

Çiğdem Toker : 3.köprünün geçiş ücreti önceden belliydi!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü yazısında iki gün sonra açılacak olan 3.köprünün geçiş ücretlerini ele aldı. İşte Toker'in o yazısı...

3. köprüde çalışan işçilerinin ikramiyesi ödendi!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışan işçilerin ikramiyeleri verilen söz üzerine ramazan ayından önce ödendi.

3. köprü geçiş ücretleri neden yüksek?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Köprü geçiş ücretleriyle ilgili: "Köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz, bunun bir maliyeti var. Bu maliyet de köprüyü kullanan araçlardan ücret almak suretiyle karşılanacak" dedi.

3.köprüye enerji desteği Haberi

3.köprüye enerji desteği

Aksa Jeneratör, Üçüncü Boğaz Köprüsü'ne enerji desteği sunuyor. Üçüncü köprü inşaatında kiralık mobil jeneratörleriyle hizmet verdiklerini belirten Aksa Jeneratör Kiralama Genel Müdürü Murat Dönmez, "Avrupa ile Asya'yı üçüncü kez birbirine bağlayacak ve dünyanın üzerinden raylı sistem geçen en uzun asma köprüsünün inşaatının tamamlanmasında bizim de katkımız olacak. Türkiye'nin 2023 hedeflerini biz de paylaşıyoruz"...