03 / 05 / 2024

3m2 banyo mobilyaları

3m2 banyo mobilyaları

Kale küçük banyolar için 3m2 serisini tasarladı, seri modüler sistemler kullanıcıların büyük yardımcısı haline geliyor

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

Creavit'in Çevresel Ürün Beyanı Sertifikası tescillendi!

Seramik Sağlık Gereçleri, banyo mobilyaları ve banyo armatür ve aksesuarları alanlarında dünya standartlarında üretim yapan ve özgün tasarımlarıyla beğeni toplayan Creavit, doğaya olan duyarlılığını aldığı EPD ile tescilledi.

Gentry Home ile banyoda klasik estetik!

Gentry Home ile banyoda klasik estetik. İtalyan Gentry Home firmasının vitrifiye, banyo mobilyaları, bataryalar, radyatörler, banyo aksesuarları, aynalar, aplikler gibi ürün grupları ile modern çizgileri tarihi referanslarla buluşturuyor.

Elit Mobilya yurtdışına odaklandı!

Vitrifiye sektöründe “Sanovit” markasıyla adından söz ettiren Elit Mobilya, banyo mobilyalarına uyumlu lavabo üretimiyle dikkatleri üzerine çekti. Avrupa’yı yakın markaja alan şirket, önümüzdeki iki yılda 4 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor

Orka Güneysu ile doğadan gelen sıcak görünüm!

Her zevke ve de bütçeye hitap eden zengin ürün yelpazesi ile ORKA Banyo, doğanın renklerini banyo mobilyalarına yansıtıyor. Doğanın renklerinden elde edilen ahşap görünüm ile evinizi canlandırın.

Orka Banyo'dan sanatsal banyo ürünleri!

Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor...

Arman Tasarım imzalı kent mobilyaları ile kamusal alanlar tasarımla buluşuyor!

Arman Tasarım’ın kentlinin yaşam kalitesini ve konforunu arttırmayı hedefleyerek kamusal alanlar için tasarladığı kent mobilyaları, estetik görünümleri ve fonksiyonellikleriyle doğa ile tasarımı bir araya getiriyor.

Kale, Nordic ile banyolarda farklı bir tarz yaratıyor!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, banyolarda farklı bir tarz yakalamak isteyenler için tasarladığı Nordic serisi banyo mobilyaları ile doğanın içinde bir banyo deneyimi sunuyor.

Creavit'nin yeni banyo takımı: Moon!

Değişim meraklıları için üretilen Creavit’in yeni banyo takımı Moon “ay ışığı” anlamına geliyor. Bütün çirkinlikleri yok eden bu masalsı ışık Creavit Moon Banyo Takımı ile banyolara büyülü bir hava getiriyor.

Elegance banyo serisi, zamansız bir banyo tasarımı sunuyor!

Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor.

Creavit Fresh banyo mobilyası ile banyolara yaz dopingi!

Banyo modasının öncüsü Creavit’ten tazeleyen, yenileyen, zindelik veren, hayat dolu banyolar için yepyeni bir banyo mobilyası geliyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.

Barok Ofis Mobilyaları otel projelerine ağırlık verecek!

Kendi bünyesinde üretim gerçekleştiren ve aynı zamanda Bürosit Contract Bayisi olan Barok Ofis Mobilyaları, bu yıl Bürosit'in otel mobilyalarına yönelik ofis mobilyası üretimine girmesi nedeniyle otel projelerine ağırlık vermeye hazırlanıyor...

3m2 banyo mobilyaları Haberi

3m2 banyo mobilyaları

3m2 Banyo Mobilyaları serisi ile küçük banyolar için çözümler üreten Kale banyo gereçlerinin depolanması için değişik alternatfiler sunuyor. Özellikle küçük banyolar için geliştirilen modüler sistem sayesinde banyolarda daha fazla kullanım alanı...