30 / 04 / 2024

3M\'in Çorlu\'daki üretim tesisi

3M\'in Çorlu\'daki üretim tesisi

İnovasyon şirketi 3M'in Çorlu Avrupa Serbest Bölgesi'nde inşasına başlanacak üretim tesisinin temel atma töreni Bakan Çağlayan'ın katılımıyla gerçekleştirildi...

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

İstanbul'daki o üniversiteye 143 Öğretim Üyesi alınacak! Başvurular başladı: Hemen şartlara bakın!

İstanbul Aydın Üniversitesi, farklı bölümler için toplam 143 öğretim üyesi alacak. Başvurular 21 Temmuz'da başladı. Peki hangi bölümlerde öğretim üyesi alımı yapılacak? İşte tüm şartlar ve merak edilenler...

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Afetler için yaşam üretim bölgeleri inşa ediliyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, yinelenmesi olağan salgınlar ve afetler için üretim üsleri kurulması gerektiğine dikkat çekti.

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tunç Soyer'in Seferihisar'daki kaçak villasına suç duyurusu!

Seferihisar’daki zeytinliğine , “sıkma tesisi” için izin alıp havuzlu villa yaptıran CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında suç duyurusu yapıldı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İnşaatta yerli üretim konut fiyatlarını düşürecek mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaat malzemelerinde yerli üretim için harekete geçti. Peki yerli üretim yapılması konut fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası yarın yıkılacak!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası'nın yıkılmasına karar verdi. Karara göre önce eşyalar tahliye edilecek daha sonra yıkım gerçekleştirilecek...

Bodrum Belediyesi'nden Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villasına ilişkin açıklama!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villasında kaçak bölümlerin olduğuna ilişkin açıklamalarda bulundu...

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki evini denize kaydırdığı iddia edildi!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum'daki sitesindeki evinin arazisinin parsel kaydırma yöntemi ile denize kaydırdığı iddia edildi.

3M\'in Çorlu\'daki üretim tesisi Haberi

3M\'in Çorlu\'daki üretim tesisi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, 3M'in Çorlu'daki yatırımının 3 yıl içinde 500 milyon doları bulacağını belirterek, ''5 yıl sonra 1 milyar doları bulacak bir ciro, 3-5 yıl içinde de 500 milyon doları aşacak bir ihracat projesinin ve binden fazla istihdam sağlayacak bir yapının temelini atıyoruz'' dedi. 

     Çağlayan, törende yaptığı konuşmada, bakanlığına bağlı 19 serbest bölge içinde, elde ettiği başarıyla, yatırımla ve ciroyla dördüncü konuma gelen ve kurulduğu 1996 yılından bu yana hacmini ve cirosunu 132 kez artıran Avrupa Serbest Bölgesi'ni kuran Kemal Şahin'e ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

     Türk özel sektörünün ve ülkenin önemli bir girişimcisinin yaptığı, üzerinde önemli firmaların bulunduğu, 1,7 milyar doları aşan iş hacmi, 2 binden fazla istihdamın sağlandığı bu bölgenin ileriki yıllarda çok daha...