04 / 05 / 2024

3üncü köprü yapımı

3üncü köprü yapımı

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, köprü ile ilgili müjdeler verdi. Elvan, 3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim'de perşembe veya cuma günü tabliyelerin döşenmeye başlanacağını, 29 Ekim 2015 tarihine yetiştirileceğini söyledi.

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

3’üncü Köprü nakliye maliyetlerini düşürecek!

UND Başkanı Şener, yakıt maliyetini 5 kat artıran dur-kalkın 3’üncü Köprü’de yaşanmayacağını belirterek, “Kısa mesafede nakliye maliyeti düşecek” dedi.

Avanos Karaseki Mahallesi'ne köprü yapılıyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karaseki Mahallesindeki sel yatağı deresi üzerine köprü yapımı için çalışma başlattı.

Nevşehir Avanos'a köprü yapılıyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karaseki Mahallesindeki sel yatağı deresi üzerine köprü yapılıyor.Çalışmalar kapsamında köprünün temeli atılarak demir kolon ve kiriş kalıpları yapıldı.

Antakya Güzelburç'ta köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor!

Lütfü Savaş önderliğinde HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Antakya ilçesinin Güzelburç Mahallesi’nde başlattığı köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

3üncü köprü yapımı Haberi

3üncü köprü yapımı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Çanakkale Köprüsünün üzerinden bir demiryolu hattı geçirmek için talimat verdiğini ve projenin revize edildiğini belirterek, "Böylece İstanbul trafiği rahatlatılacak, taşımacılık maliyetleri düşecek" dedi. Elvan, 3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim'in de 29 Ekim 2015 tarihine yetiştirileceğini söyledi. Elvan, "Hükümet olarak Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİP) yeniden yapılandırılması konusunda çalışmaların tamamlandığını söyledi. 


KULELER 312 METREDE 

Yavuz Sultan Selim Köprüsünün kuleleri ve ayaklarının da neredeyse tamamlandığını bildiren Elvan, "Kulelerde 312. metreye geldik, tamamlamak için 10 metrelik bir kısım kaldı. Bu.hafta perşembe ya da cuma günü 3. köprünün ilk tahliyesini atacağız. Sizleri de davet ediyorum. Köprünün silueti de yavaş yavaş görülmeye başlanacak. Buradaki hedefimiz 29 Ekim 2015'te bu köprünün açılışını gerçekleştirmek. Burada 95 kilometrelik bir Kuzey Marmara otoyol...