27 / 04 / 2024

4. kuvars fabrikası

4. kuvars fabrikası

Türkiye'nin dördüncü kuvars üretim fabrikası Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kuruluyor. Yılın ikinci yarısında tamamlanması planlanan fabrika faaliyete geçtiğinde 50 kişiye istihdam sağlayacak.

Tata Group, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik yatırım yapacak!

Hindistan merkezli Tata Group'un, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik elektrikli araç batarya fabrikası yatırımı yapacağı ve üretimin 2026 yılında başlayacağı açıklandı.

Hyundai'den 4,3 milyar dolarlık pil tesisi yatırımı

Hyundai Motor Group ve LG Energy Solution Perşembe günü , Hyundai'nin güneydoğu Georgia'daki yeni elektrikli araç montaj fabrikasının bir parçası olarak 4,3 milyar dolarlık bir elektrikli pil fabrikası kuracaklarını duyurdu.

Ford Otosan Craiova fabrikasının devrini gerçekleştirdi! Puma dahil 4 modeli üretecek

Ford Otosan ile Ford Avrupa arasında, Romanya'daki Craiova fabrikasının devrine ilişkin anlaşma tamamlandı. Ford'un Craiova'daki araç üretim ve motor üretim tesislerinin sahipliği Ford Otosan'a geçti.

AKTEKS Akrilik İplik'in 4 fabrikası ve 4 arsası icradan satılıyor!

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu. Gaziantep İcra Dairesi tarafından şirketin 4 fabrikasıyla, bu fabrikalara ait makineler ve 4 arsa için satış kararı alındı. 

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Sakarya'da patlama yaşanan havai fişek fabrikası konut ruhsatıyla yapıldı iddiası!

Afet uzmanı Dr. Kubilay Kaptan 4 işçinin hayatını kaybettiği havai fişek fabrikasındaki patlamaya sebep olan ihmaller zincirine ilişkin, fabrikanın sıradan bir konut gibi inşa edildiğini vurguladı...

Halk Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL'lik 4.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı!

Halk Varlık Kiralama tarafından yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle  ihraç edilecek, 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.'nin fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu  kira sertifikası ihracına ilişkin 4.Tertip İhraç Belgesi yayınlan

Vestel Polonya'daki fabrikasını 31,4 milyon dolara sattı!

Vestel, Polonya'nın Wroclaw şehrinde bulunan fabrikasını, bina ve arazisiyle birlikte 31,4 milyon ABD doları bedelle LG Chem Wrocław Energy Sp. zo.o.'ya sattı...

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Siirt'te 4.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Siirt İli, Baykan İlçesi, 594 Parsel, Gümüşkaş köyü mevkiinde yer alan tuğla fabrikası vasıflı gayrimenkul 4 milyon 889 bin 851 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tunceli'de 4'üncü tekstil fabrikasının temeli atıldı!

Tunceli’de Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’in girişimleriyle 500 kişinin daha istihdam edileceği 4’üncü tekstil fabrikasının temeli atıldı...

4 şeker fabrikasına iyi fiyatlar verildi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, şeker fabrikaların özelleştirmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Naci Ağbal, ''Gelen fiyatlara baktığımız zaman bugünkü koşullara göre iyi fiyatlar verildiğini görüyoruz'' dedi. 

Akgün Şirketler Grubu ABD’ye seramik fabrikası kuracak!

Yaklaşık olarak 17 yıl önce Sakarya’da kurdukları granit seramik fabrikası ile üretime başlayan Akgün Grubu, bugün 14 fabrika ve 4 bin çalışan ile 45 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. 

4. kuvars fabrikası Haberi

4. kuvars fabrikası

Türkiye'nin dördüncü kuvars üretim fabrikası Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kuruluyor. Yılın ikinci yarısında tamamlanması planlanan fabrika faaliyete geçtiğinde 50 kişiye istihdam sağlayacak. 


Fabrikanın temelini 2014'te attıklarını anlatan Bizim Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yazlamaz, inşaat tamamlandığında çalışmalarını 6 bin 500'ü kapalı toplam 22 bin metrekare alanda sürdüreceklerini söyledi. Tesislerinde son teknolojinin kullanıldığını vurgulayan Yazlamaz, "Adana'ya önemli bir tesis kazandırmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. 


Mermer sektöründe 30 yıldır gösterip, montajlamayla birlikte toptan satış yaptıklarını kaydeden Levent Yazlamaz, kuvarsta yurtiçinin yanı sıra ihracat da planladıklarını, ihracat açısından hedeflerinin bu yıl 10, gelecek yıl ise 50 ülkeye ulaşmak olduğunu dile getirerek, yıllık 400 bin metrekarelik üretim kapasitesi planladıklarını belirtti. Hedef ülkeler arasında başta Ortadoğu olmak üzere Avrupa ülkeleri ve Amerika...