15 / 05 / 2024

41 Burda Alışveriş Merkezi

41 Burda Alışveriş Merkezi

Esas Holding'in İzmit'te yer alan 41 Burda AVM projesi 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı. 41 Burda AVM İzmit projesinin açılış Nisan 2015'te yapılacak...

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

41 Burda yılbaşında açık mı?

41 Burda, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, 41 Burda yılbaşında açık mı? 41 Burda yılbaşında kaçta açılıyor? İşte 41 Burda 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

41 Burda Kurban Bayramı çalışma saatleri!

41 Burda, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, 41 Burda Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte 41 Burda Kurban Bayramı çalışma saatleri...

41 Burda AVM perşembe günü açılıyor!

2013 yılında yapımına başlanan Kocaeli’nin en büyük alışveriş merkezi 41 Burda, kapılarını Perşembe günü halka açıyor. Bu özel gün dolayısıyla iki ayrı açılış töreni düzenlenecek. Vatandaşlar saat 14.00’ten sonra merkezi ziyaret edebilecek.

41 Burda AVM ne zaman açılacak?

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak 41 Burda AVM için geri sayım başladı. Peki İzmit'in en büyük alışveriş merkezi olacak olan 41 Burda AVM ne zaman açılacak, 41 Burda AVM'de hangi markalar var?

41 Burda AVM'de açılış için geri sayım başladı!

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak “41 Burada AVM”nin açılışı için artık geri sayıma geçildi. Kocaeli’nin en büyüğü olan yeni alışveriş merkezi şimdiden renkli ve farklı mimarisi ile büyük ilgi çekiyor.

Sarar 17 Burda Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı!

Türkiye'nin hazır giyim markalarından biri olan Sarar'ın Çanakkale Esas 17 Burda Alışveriş Merkezindeki Mağazası'nın açılışı Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile gerçekleşti.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye'de alışveriş merkezlerinin en zengini: İstanbul!

Türkiye'de faaliyet gösteren toplam 127 alışveriş merkezinin 41'i İstanbul'da bulunurken, Türkiye çapında inşa edilmesi planlanan toplam 100 alışveriş merkezinden 45'inin de İstanbul'da yer alması öngörülüyor.

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

LPG, alışveriş arası güzelleşme mağazaları yarattı

Alışveriş arası güzelleşme mağazaları yarattı, en çok girişimci erkeklerden çıktı

41 Burda Alışveriş Merkezi Haberi

41 Burda Alışveriş Merkezi


"Burda" markasıyla AVM yatırımları yapan Esas Holding'in, İzmit'te yapacağı 41 Burda AVM projesi görüş ve öneriler için 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı. İnşasına başlanan 41 Burda AVM projesi Nisan 2015'te açılacak.


İzmit Sanayi Mahallesi mevkiinde yer alan 41 Burda AVM projesi 60 bin 996 metrekare alanda yükseliyor. 108 bin 615 metrekare kapalı yapı inşaatının planlandığı 41 Burda AVM projesinde 1 kat otopark ve 2 kat AVM yapılacak.



41 Burda AVM projesinde büyük ölçekli mağazalar, orta ölçekli mağazalar, küçük ölçekli mağazalar, eğlence alanları, yeme-içme alanları, hipermarket alanı, elektronik market alanı, fitness kulübü ve sinema salonları bulunuyor.


100 milyon YL yatırım bedeliyle yükselen 41 Burda AVM projesi 25 yıl süreyle çalıştırılmak üzere tasarlandı. 41 Burda AVM projesinde aylık 750 bin TL kira...