22 / 07 / 2024

5. Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı

5. Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı

Van’da bu yıl 5.’si düzenlenen Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı bölgeye ve ülkeye pozitif katkılar sunmaya devam ederken, dünya basınındaki yerini ise koruyor.

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Doğuş GYO, 2023 yılının ilk yarısında 192,5 milyon hasılat elde etti!

Doğuş GYO Haziran 2023 sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin yılın ilk 6 aylık toplam varlığı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Doğu Karadeniz'den somon rekoru

Doğu Karadeniz bölgesinden 5 ayda 16,1 milyon dolarlık Türk somonu ihraç edildi.

Doğuş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Doğuş GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verildi.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

İsrail Doğu Küdüs'te 5 binden fazla evi yıktı!

İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, İHH Genel Merkezi’nde yapılan basın açıklamasında İsrail'in 1967 yılından bu yana Doğu Kudüs'te 5 binden fazla evi yıktığını dile getirerek milyonlarca Filistinliyi evsiz bıraktığını dile getirdi. 

Doğuş GYO 1.5 milyon adet pay sattı!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,4663'e ulaştı. Bu işlemle birlikte 1.593.865 adet payın satışı gerçekleşti. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,0292'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,4371'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,0292'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,1143'e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,3520'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,1143'e düştü. 

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,1660'a düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,3003'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,1660'a düştü. 

5. Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı Haberi

5. Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı

Van’da bu yıl 5.’si düzenlenen Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı bölgeye ve ülkeye pozitif katkılar sunmaya devam ederken, dünya basınındaki yerini ise koruyor.

Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı Koordinatörü Murat Çakır, 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Ajans Asya Fuarcılık tarafından Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilen ve başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere TÜRSAB, TOBB, KOSGEB, Van Valiliği, Van Belediye Başkanlığı gibi kurumların desteği ile 5. Turizm ve Seyahat Fuarı’nı düzenlendiklerini hatırlattı. Fuar etkinlikleri kapsamında ulusal ve yerel basının yanı sıra farklı ülkelerden 15 kişilik gazeteci heyetini de misafir ederek, ilin ve bölgenin turizm potansiyelini tanıtmaya gayret ettiklerini dile getiren Çakır, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ciddi katkıları ve Ajans Asya Fuarcılık’ın ciddi destekleri ile başta...