29 / 04 / 2024

5 star Retail Architecture in Europe

5 star Retail Architecture in Europe

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

2022 model Mitsubishi Space Star'a mayıs zammı!  Space Star'a tamı tamına 36.800 TL zam geldi!

Mitsubishi Space Star mayıs ayı fiyatı belli oldu. Mart ve nisan aylarında olduğu gibi bu ay da modellerine zam yapan Mitsubishi’nin Space Star modelinin güncel fiyatı görenleri hayretler içinde bıraktı. İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ajda Pekkan Bodrum'dan 2.5 milyon Euro'ya villa aldı!

Lükste sınır tanımayan süper star Ajda Pekkan, Bodrum-Çamlıkköy’den 2,5 milyon Euro’ya süper lüks villa aldı.

Star Rafinerisi’nin yüzde 78'i tamam!

Türkiye’de devam eden en büyük yatırımlardan olan Star Rafinerisi’nde açılış için gün sayılmaya başlandı. Toplam büyüklüğü 5.7 milyar dolar olan projede gerçekleşme oranı yüzde 78’i aştı.

Renda Helin Design, Londra'dan 2 ödülle döndü!

Renda Helin Design & Interiors, European Property Awards 2016-2017 kapsamında, 5 Star derecesiyle Türkiye ve Avrupa birinciliği ödülüne ve “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

5 Star Emlak Turizm Animasyon Org. İnşaat Gıda Tekstil Ayakkabı Otom. Lokanta San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

5 Star Emlak Turizm Animasyon Org. İnşaat Gıda Tekstil Ayakkabı Otom. Lokanta San.ve Tic.Limited Şirketi, Mehdı Karımıan tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Sarıyer'de kuruldu.

Tarkan Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı!

Mega star Tarkan müstakbel eşine düğün hediyesi hediye etti. Tarkan, Anadolu Yakası Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı.

STAR Rafinerisi'nin yüzde 35'i tamamlandı!

SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz, 5,6 milyar dolarlık STAR Rafinerisi yatırımının yüzde 35 oranında tamamlandığını bildirdi.

Star Rafinerisi, Petkim'e 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Rafinerisi'nin tamamlanması ile ülkemize yıllık 2-2,5 milyar dolar, Petkim'e ise 100 milyon dolar tasarruf sağlanacağını söyledi.

Star Rafinerisi tamamlandığında yılda 5 milyon ton motorin üretecek!

SOCAR Türkiye'nin 5.6 milyar dolar yatırımla yürüttüğü en kapsamlı yerlileştirme projesi olarak anılan Star Rafinerisi tamamlandığında yıllık 5 milyon tonluk motorin üretimiyle Türkiye'nin akaryakıt için ödediği ithalat faturasını düşürecek

Star Rafinerisi, 17 bin kişiye iş imkanı sunacak!

SOCAR’ın, Türkiye’nin cari açığını 2.5 milyar dolar azaltacak Star Rafinerisi, 17 bin kişiye iş imkanı sunacak. Türkiye'nin petro-kimya sektöründe dışa bağımlılığını azaltacak Star Rafinerisi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

5 star Retail Architecture in Europe Haberi

5 star Retail Architecture in Europe

Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Properties Awards - EPA) AVM’si ve ofis bloklarıyla ayrı ödüllere  layık görüldü.



Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabı uluslararası arenada bir ödül daha kazandı.



Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un Bulvar etabı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde; “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly CommendedOffice Architecture” kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görüldü.



AVRUPA KITASINI TEMSİL EDECEK



Mimarisinde İki Design Mimarlık’ın imzası bulunan Vadistanbul Bulvar, kıtalararası alanda düzenlenecek “International Properties Awards” zirvesinde de Avrupa kıtasını temsil edecek.



DÜNYA MARKALARINI BİRARAYA GETİRECEK “BULVAR”



Vadistanbul’un “Bulvar” etabı alışveriş caddesiyle İstanbul’da yeni bir merkez oluşturacak. “Bulvar”da oluşturulan marka karmasıyla...